Справжня робота мрії! Робити ліжечка для панд чи навчити бегемотика плавати - чудові вакансії від Берлінського зоопарку

Бізнес та гроші
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Вакансії у Берлінському зоопарку
Вакансії берлінського зоопарку. Фото: zoo-berlin.de

Зоопарк у Берліні потребує спеціалістів для особливої роботи

При пошуку роботи люди обирають вакансії, які відповідають рівню підготовки та освіти і не завжди така праця подобається і може задовольнити всі потреби. Тому іноді варто ризикнути і спробувати свої сили у роботі з незвичними навичками, яка у результаті може принести багато задоволення.

Що може бути приємніше, ніж цілий день обніматися з пандами чи вчити маленьких бегемотиків плавати, як пропонує Берлінський зоопарк. Саме про такі незвичні вакансії йдеться у них на сайті zoo-berlin.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Берлінський зоопарк – це мережа зоопарків і берлінських акваріумів – є одним із найбільших та найкрасивіших зоопарків у світі. Тут перебуває понад 30 тис. тварин тому щороку зоопарк відвідують мільйони туристів з усього світу, щоб помилуватися не лише тваринами і птахами, а й чудовою архітектурою.

Берлінський зоопарк є домом для багатьох зникаючих видів і рідкісних порід домашніх тварин. У цей популярний заклад можна зайти о дев’ятій ранку і вийти після шостої, але не побачити і половини всього, що пропонує зоопарк.

За роботою зоопарку такого формату, звичайно, стоїть велика команда, яка щодня присвячує себе широкому спектру завдань – від догляду за тваринами до ветеринарії, від архітектури до догляду за садами, від бухгалтерії до маркетингу.

У нас є близько 200 навчених доглядачів зоопарку, які гарантують, що 25 000 тварин у Берлінському зоологічному саду почуваються добре. Наразі ми шукаємо досвідчених доглядачів зоопарку в зоні товстошкірих, в акваріумі та в Гімалаях, які могли б залучитися та практикувати свою професію з пристрастю, емпатією та ентузіазмом
пояснює Крістан Керн, зоологічний директор Берлінського зоопарку

Берлінський зоопарк потребує працівників як на постійну роботу, так і на підробіток у літній період, коли відвідувачів стає більше. Головне розуміти, що робота з тваринами означає чергування 365 днів на добу, незалежно від погоди, яка вимагає певного рівня гнучкості і фізичної підготовки та безмежну любов до тварин. Періодично зоопарк потребує працівників, які допомагають маленькому бегемотику звикнути до води чи теслі, які будують ліжечка для дитинчат панд.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як знайти першу роботу. Потрібно знати, на які моменти звернути увагу, щоб зробити пошук швидким та ефективним.