Сьогодні архангел виконає будь-яке ваше прохання! Потужні молитви на Михайлове чудо, які варто прочитати 6 вересня

Усі свята
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Михайлове чудо 2024, фото
Сильні молитви на Михайлове чудо. Фото: jcomp

Зібрали для вас найсильніші молитви на Михайлове чудо

6 вересня за новим календарем християни святкують Михайлове чудо — свято, присвячене численним чудесам архангела Михаїла. В його основі закладена історія, коли святий допоміг християнину вилікувати його дочку. На знак вдячності той збудував храм на честь Михаїла. Язичники намагалися зруйнувати цей храм, але архангел з'явився і захистив його — це і називають Михайловим чудом. Сильні молитви до архангела Михаїла, які варто прочитати цього дня, ви знайдете в нашому матеріалі!

У народі на Михайлів день було заведено ходити один до одного в гості, щоб налагодити стосунки та вирішити конфлікти. В кінці дня люди обіймалися, як знак примирення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Цього дня традиційно відвідують богослужіння в храмах. Також на Михайлове чудо можна молитися святому Михаїлу про захист від ворогів або за упокій душ померлих. Архангел також відомий своїми чудесами зцілення, тож до нього звертаються з проханням про одужання від важких хвороб. Публікуємо три сильні молитви на честь Михайлового чуда.

Три сильні молитви на Михайлове чудо

Найсильніші християнські молитви на Михайлове чудо можна читати як вдома, так і в церкві перед іконою архангела. Перед тим, як промовляти молитву вголос, варто перевірити своє серце і робити це щиро.

Молитва на Михайлове чудо за зцілення

О, Великий Архістратиже Божий, Михайло, переможець демонів. Переможи й розтрощи всіх моїх демонів, видимих і невидимих. Умоли Господа Вседержителя, нехай врятує і збереже мене Господь від усіх скорбот і хвороб, від смертоносної виразки і від марної смерті, о, Великий Архангеле Михаїле, нині і повсякчас і на віки віків. Амінь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Молитва-захист на Михайлове чудо від ворогів

Господи Боже Великий Царю, Безначальний! Пішли, Господи, Архангела Твого Михайла на допомогу рабу Твоєму (ім'я) вилучити мене від ворог моїх видимих і невидимих. О, Господень Михаїле Архангеле! демонів розгубителю: заборони всім ворогам, що борються зі мною, сотвори їх, як вівці і розтрощи їх, бо порох перед лицем вітру. О, Господень Великий Архангеле Михаїле! Шестокрилатий перший княже, воєводо небесних сил Херувим та Серафим. О, догідний Михайло Архангеле, буди ми помічник у всіх образах, у скорботах, печалі; у пустелях, на роздоріжжях, на річках та на морях – тихий притулок. Визволи мене, Великий Михаїле Архангеле, від будь-яких принад диявольських, коли почуй мене грішного раба свого (ім'я) того, хто молиться тобі і закликає тебе і закликає ім'я твоє святе: прискори на допомогу мені і почуй молитву мою. О, великий Архангеле Михайле! Переможи все, що протистає мені силою Чесного і Животворного Небесного Хреста Господнього, молитвами Пресвяті Богородиці і святих апостолів, святого пророка Божого Іллі, святителя Миколи Чудотворця, святого Андреа юродивого, святих великомучеників Микити та Євстафія, преподобних отець і святих святителів, мучеників та всіх святих Небесних сил. Амінь.

Молитва на Михайлове чудо за упокій душ

Святий Архангеле Божий Михаїле, якщо мої родичі (імена померлих) знаходяться у вогненному озері, то виведи їх з вічного вогню своїм благословенним крилом і приведи їх до Престолу Божого і благай Господа нашого Ісуса Христа, щоб пробачив їм їхні гріхи. Амінь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть інші важливі свята, які будуть в вересні 2024 року. Для цього радимо вам переглянути новий календар свят на цей місяць.