ТОП-2 парфуми на літо, які заворожують чоловіків

Парфумерія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Ці парфуми доречні для літа
Найкращі парфуми для літа, фото: Monfocus

Зверніть увагу на парфуми, які підійдуть на спеку

Літо — не привід відкласти парфуми чим далі. Є аромати, які розроблені спеціально для спекотного сезону. Раніше ми писали про парфуми із нотами ягід, а тепер розкажемо, що варто додати до літньої колекції.

Влітку доречними будуть аромати яблука, магнолії, жасмину та інших легких квітів чи фруктів. Для вас — добірка парфумів, які підкреслять ваш шарм та вишуканість влітку. Сміливо обирайте запропоновані варіанти як для себе, так і в подарунок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Chloé “Roses de Chloé”

Туалетна вода від Chloе містить у собі свіжість бергамоту і цитрусу. Такі нюанси бездоганно пасують до спекотного дня. Перша нота парфумів — бергамот, лимон, естрагон, лічі. Друга нота — магнолія, персик, кедр, чорна смородина, яблуко, Дамаська троянда. Третя нота — бурштин, білий мускус, деревні ноти.

Найкращі парфуми для літа
Парфуми на літо, фото: notino.ua

Armani “Acqua di Gioia”

Ця парфумована вода має водяний аромат і підходить для щоденного користування влітку. Нота серця — жасмин, кінцева нота — кедр, кедр, лабданум.

Парфуми для спекотної погоди
Парфуми на літо 2024, фото: notino.ua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як правильно користуватися парфумами влітку. Для вас — поради, куди краще нанести парфум, аби він на довго зберіг свій аромат.