Три "відмазки", щоб не докучали чоловіки на відпочинку: корисний лайфхак для соло-туристок

Відпочинок і подорожі
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Три поради для жінок на відпочинку
Жінка на відпочинку. Фото: pexels.

Не усі самотні жінки потребують чужої чоловічої компанії

Багато жінок звикли подорожувати наодинці. Вони добре планують маршрут, обирають для себе найцікавіші туристичні тренди і не шукають чоловічої уваги на відпочинку.

Подорожуючи наодинці люди мають можливість побути сам на сам з собою та власними думками. Проте саме подорожуючи самостійно, жінки часто зіштовхуються з надмірною нав’язливою увагою зі сторони чоловіків. Якими способами можна “культурно відшити” та позбутися таких небажаних співрозмовників, радить користувачка TikTok з ніком monicaroams.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Небажання проводити час у незнайомій компанії - це передусім питання безпеки. Тому досвідчена туристка вважає, що краще збрехати, щоб позбутися нав’язливого товариства.

Це, безперечно, три брехні, які вам потрібно говорити весь час, коли ви мандруєте самостійно, тому що давайте будемо чесними, коли ви молода жінка-мандрівниця, є купа літніх чоловіків, які просто навмання підходять до вас і починають з вами розмовляти,
радить блогерка.

Завжди повідомляти, що маєте хлопця чи чоловіка, навіть коли це неправда

Чоловіки, особливо старшого віку вважають, що самотня жінка на відпочинку обов’язково шукає пригод. Не варто давати свій номер телефону під час поверхневого знайомства, тому наявність чоловіка може стати чудовим приводом, щоб не лишати контакти.

Казати, що на вас очікує друг

Завжди наголошуйте, що вас очікують друзі у готелі чи туристичній локації і ви ось-ось маєте з ними зустрітися. Ви не можете знати, що на думці у людини, яка прагне з вами познайомитися.

Не повідомляйте, де зупинилися

Краще кажіть, що не знаєте, де будете ночувати чи ще поки не визначилися з готелем. Не варто давати важливу інформацію незнайомцям. Можна сказати, що приїхали на відпочинок з батьками і ночуєте разом з ними в номері.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Багато жінок практикують носити на відпочинку фальшиву обручку. А якщо ви справді бажаєте побути на самоті, обирайте з рейтингу країн, куди найкраще поїхати самостійно і без компанії.