Солотуризм: експерти назвали ідеальні країни для інтровертів

Відпочинок і подорожі
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Вважається, що найкраще відпочивати у великій компанії. Але насправді, відпочинок на самоті - це задоволення, яке важко з чимось порівняти. У такому випадку ви вільні від зобов'язань, не під кого не підлаштовуєтеся, плануєте свій час відповідно до своїх уподобань, гастрономічних смаків і обираєте тип відпочинку в залежності від того, активний туризм вам до вподоби, чи хочеться спокійно загоряти на пляжі.

Якщо ви вмієте насолоджуватися без супроводу і не фанат гучних вечірок, то варто знати країни, де ви отримаєте повноцінний релакс. Видання Kiwi опублікувало рейтинг країн, куди найкраще поїхати самостійно і без компанії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Перше місце у списку займає Ісландія. Це ідеальне безпечне місце для подорожі одному. Тут ви почуватиметеся комфортно, а в столиці Рейк'явік зможете насолодитися прекрасними краєвидами та поплавати на відкритому повітрі у спа-центрі.

Солотуризм - перелік ідеальних країн для інтровертів - фото №1

Друге місце займає Словенія, невелика за розмірами, але дуже мальовнича країна з багатьма гірськолижними курортами, морським відпочинком та термальними мінеральними водами.

Солотуризм - перелік ідеальних країн для інтровертів - фото №2

На третьому місці  - Японія. Фантастична країна з приязними жителями і чудовою природою.

Солотуризм - перелік ідеальних країн для інтровертів - фото №3

Рейтинг країн для солотуризму:

  1. Ісландія;

  2. Словенія;

  3. Японія;

  4. Таїланд;

  5. Шотландія;

  6. Тихоокеанський Північний Захід;

  7. Грузія;

  8. ​​ Сінгапур;

  9. Чилі;

  10. Країни Східної Африки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо вам так сильно подобається відпочинок на самоті, то можливо, вас зацікавить подорож у космос . Адже компанію вам складуть всього лише 8 людей і пілот!