Учасник гурту KADNAY змінив професію: чим відтепер займатиметься Пилип Коляденко

Новини шоубізнесу
1 074
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Пилип Коляденко став викладачем музики
Пилип Коляденко. Фото: instagram.com/philipp_kolyadenko

Музикант буде розвивати та навчати нове покоління

Популярний український артист, учасник гурту KADNAY та засновник творчої спілки Phil it Пилип Коляденко розповів про свою нову професію. Виявилося, що музикант отримав особливу пропозицію, від якої не зміг відмовитися. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

У коментарі "ЖВЛ представляє" син Дмитра Коляденка розповів, що віднедавна в його карʼєрі відбулися чималі зміни. Адже відтепер Phil it не тільки створюватиме музику, а й навчатиме цьому нове покоління.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

За словами Пилипа, від музичної школи, в якій і сам навчався, він отримав пропозицію увійти в склад викладачів. Артист наголошує, що головна його задача — прищепити молодому поколінню любов до української музики та розширити їх світогляд. Сам же Пилип надихається своєю новою професією та комунікацією з власними учнями.

Я почав викладати у школі. Я викладач музики. Здебільшого дуже відповідальний, важливий і приємний час для мене. Дуже вдячний своїй школі за таку довіру й повагу до мене. Взяв дуже натхненну й творчу історію. Намагаюся їх привчити правильно, культурно й музично слухати все, що відбувається взагалі у нас в Україні та за кордоном. Я намагаюся їх (учнів — прим. ред.) закохати в якісну українську музику. Вони можуть у мене робити й писати музику,
— розповів Пилип Коляденко.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Дмитро Коляденко розсекретив, який особливий подарунок зробив синові на його 31-річчя. Окрім того артист заговорив про особисте життя Пилипа, який утримується від коментарів про власні стосунки.