Дмитро Коляденко розсекретив, який незвичайний подарунок зробив синові на його 31-річчя

Новини шоубізнесу
3 970
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Дмитро та Пилип Коляденко
Фото: instagram.com/kolyadenkodima_official

Ба більше, зірковий тато вперше публічно прокоментував особисте життя свого сина Пилипа Коляденко

Відомий український хореограф та співак Дмитро Коляденко розсекретив не тільки подробиці своїх стосунків з Іриною Білик , але й заговорив про сина. Днями Пилип Коляденко відзначив свій 31-й день народження, тому у цей день він отримав доволі неочікуваний презент від свого зіркового тата. Який саме — дізнавайтеся нижче!

На шоу "Вихідний 2.0" Дмитро Коляденко розповів, як привітав сина з днем народження. За словами шоумена, він не став готувати для Пилипа великий сюрприз, а натомість подарував йому 100 доларів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Судячи з усього, Пилип Коляденко не очікував отримати подібний презент від зіркового тата. Але сам Дмитро впевнений, що це доволі непоганий варіант подарунка.

Синові подарував 100 доларів. А він каже – що можна купити на 100 доларів? Але нормально! Можна й поїсти щось купити,
— каже Дмитро Коляденко.

Дмитро та Пилип Коляденко
Фото: instagram.com/kolyadenkodima_official

Окрім того, на шоу хореограф заговорив і про особисте життя власного сина. Сам Пилип не багато говорить про свої стосунки, проте його зірковий тато розсекретив, що 31-річний хлопець зараз не одинокий.

Чи він одружений – це таємниця! Я не можу вам цього розповісти. Він зустрічається з дівчиною. Дуже хочу онуків. Я вже давно хочу,
— додав шоумен.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Дмитро Коляденко зізнавався, що у пошуках нового кохання він зачастив із побаченнями . За словами артиста, головною платформою для його знайомств є Instagram!