Унітаз буде сяяти від чистоти: 5 доступних інгредієнтів для миття і чудового запаху в туалеті

Лайфхаки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Мити унітаз можна без спеціалізованих засобів
Відмити унітаз підручними засобами. Фото: колаж Хочу!

Щоб добре відмити унітаз необов'язково купувати дорогу хімію, на допомогу прийдуть підручні засоби

Туалет вдома - це кімната, яку відвідують найчастіше. Тому унітаз має бути завжди чистим і без неприємних запахів. Відмити його до ідеальної чистоти допоможуть засоби, які завжди знайдуться у дбайливої господині вдома.

Більшість людей звикли мити “білого друга” хімічними спеціалізованими засобами. pixelinform радить спробувати підручні інгредієнти та переконатися, що вони відмиють не гірше купованих.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Сіль

Надзвичайно добре відмиває до блиску і позбавляє неприємних ароматів. Засипте 1 ст. л в унітаз і здивуєтеся від результату.

Пральний порошок

Можна використати найдешевший варіант. Засипте всередину 2-3 ст. л засобу, залиште на 10 хвилин, злегка потріть йоржиком і отримаєте чистоту, блиск і аромат надовго.

Сода

Сода має багато переваг. Вона знезаражує та вбиває мікроби, додає сяйва, чистоти і нейтралізує сморід, тому унітаз буде пахнути свіжістю.

Ефірна олія

Відмийте унітаз і капніть у воду 3-5 крапель ефірної олії з улюбленим ароматом. При змиванні туалет наповнюватиметься приємним запахом.

Шампунь

Цей засіб підходить не лише для миття волосся. Він чудово очищає унітаз і додає приємного аромату.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, чи можна змивати туалетний папір в унітаз. Адже багато людей зовсім не знає відповідь на таке просте питання.