Усе піде коту під хвіст: цих знаків Зодіаку чекають складні кармічні уроки

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Цим знакам Зодіаку не буде щастити
Ці знаки Зодіаку будуть перездавати кармічні уроки, фото: RobinHiggins

Езотерики розповіли, кому не буде щастити до кінця року

Попри те, що ці люди чуйні, добрі та інтелігентні, із кінця вересня, й до завершення 2024 року їм доведеться розплачуватися за свої “помилки”. Ідеться про ігнорування кармічних уроків та неправильну реакцію на події. Раніше ми писали, чи можна здати карму наперед, а тепер розкажемо, кому її точно доведеться перездавати.

Усе буде сипатися з рук, а справи не принесуть ані задоволення, ані прибутку. Це — результат провалу кармічних завдань. Якщо у вашому житті починаються негаразди, не можна їх уникати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Козоріг

Якщо у вас проблема на проблемі, це означає, що ви повинні взяти себе в руки і почати діяти. Не можна перекладати відповідальність на інших або нехтувати подіями, залишаючись осторонь. Це — ваш кармічний урок, і ви повинні брати в ньому головну участь.

Риби

Не варто переконувати себе в тому, що все гаразд, і що ви правильно дієте. Скоро ваш бізнес рухне, а на роботі будуть неабиякі проблеми. Ваша кармічна задача — визнати власні помилки і не нападати на людей. Ви її провалили, отож до кінця року будуть непереливки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, хто вирішить почати своє життя з чистого листа. Езотерики назвали знаки Зодіаку, які до кінця вересня відродяться з попелу, наче Фенікс.