Відомий співак розповів, як Тіна Кароль назвала його "д*білом": "Все, що вона говорить, має прихований сенс"

Новини шоубізнесу
1 994
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Нікіта Ломакін розповів про роботу з Тіною Кароль
Нікіта Ломакін та Тіна Кароль. Фото: facebook.com/nikitalomakinofficial

Нікіта Ломакін розповів про співпрацю з народною артисткою України

Популярний український співак Нікіта Ломакін, який звинуватив Кіркорова у педофілії, відверто заговорив про стосунки з Тіною Кароль. Артист розповів, як йому працювати з такою визначною наставницею, та чи виникали у них конфлікти. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Неодноразово в Мережі ширилися чутки, ніби Тіна Кароль є доволі суровою керівницею з сильним характером. Проте у коментарі проєкту “Тур зірками” Нікіта Ломакін зазначив, що насправді артистка духовно наповнена і дуже мудра. Тому він залюбки прислухається до її порад.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Втім казусний інцидент Нікіта зміг пригадати. За словами артиста, ще на “Голосі країни” Тіна Кароль обізвала його “д*білом”, проте на це хлопець реагує тільки з гумором.

Вона мені одного разу на "Голосі країни" написала одним словом: "д*біл". Тому що я вийшов на сцену і забув одягнути навушники. У результаті я нічого не чув. Це було все.
А взагалі, Тіна дуже духовна і мудра людина. Тому все, що вона говорить, має прихований сенс. Його потрібно розуміти просто від цієї людини. До мене вона ніколи не ставилася погано,
— розповів Нікіта Ломакін.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше відомий ведучий приголомшив подробицями особистого життя Тіни Кароль. Він заявив, ніби артистка таємно вийшла заміж та приховує це від прихильників і колег.