Влад Яма, який втік в США, вирішив поділитись архівними фото зі свого весілля: "Я закоханий" (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Влад Яма і його дружина, фото
Влад Яма і Ліліана Кудлай. Фото: instagram.com/vladyama_official

Танцюрист-втікач неочікувано вийшов на зв'язок з Америки

Влад Яма, який влітку гицав на концерті Монатіка в Маямі, поділився рідкісними кадрами зі своєю дружиною. Дивіться в нашому матеріалі!

Відомий хореограф, відомий участю у шоу "Танці з зірками", який на початку повномасштабної війни втік з України, несподівано поділився новими фотографіями. Він опублікував світлину зі своєю дружиною та розповів про святкування в їхній родині.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

У своєму Instagram Влад поділився архівною фотографією з дня весілля. На знімку він зображений у бежевому костюмі, а поряд — його дружина Ліліана Кудлай, також у сукні бежевого кольору. Хореограф зазначив, що 21 вересня у них з дружиною річниця шлюбу. Цього року вони відзначають 10 років подружнього життя.

Я закоханий. Офіційно — 10 років,
— коротко підписав Влад фото.
Влад Яма і Ліліана Кудлай святкують річницю весілля, фото
Втікач Влад Яма продовжує насолоджуватись безтурботним життям в США. Фото: instagram.com/vladyama_official

До речі, стосунки між Владом і Ліліаною почалися ще у 2007 році. У 2014 році Яма та Кудлай офіційно оформили шлюб, а через рік у них народився син Леон.

Зараз Яма з родиною мешкає у США, куди він втік на початку повномасштабного вторгнення. Хореограф стверджує, що виїхав 24 лютого 2022 року, коли чоловіки ще могли перетинати кордон. Однак пізніше стало відомо, що того дня він перебував у Запорізькій області, звідки допомагав евакуюватися своїм батькам.

Наразі Влад Яма мешкає в Маямі, де продовжує займатися хореографією. Він рідко коментує події війни, хоча інколи публікує реакції на атаки росії у своїх соцмережах. Водночас хореограф, здається, насолоджується життям за кордоном і не планує повертатися в Україну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Його позиція непокоїть багатьох зірок, які залишаються під час війни в Україні. Зокрема кум Влада Ями Анатолій Анатоліч різко висловився про його втечу.