Харківський рок-гурт Пошлая Молли знову співає для окупантів: українці обурені поверненню Блєдного

Музика
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Пошлая Молли знову працює на росіян
Пошлая Молли. Фото: instagram.com/dropbled

Нова пісня "Адская Колыбельная" явно не випадково зʼявилася на російських музичних платформах

Останні декілька років частково стали творчою паузою для гурту Пошлая Молли. Рок-музиканти продовжували давати концерти та навіть збирали чималі кошти на підтримку України, проте нових релізів прихильники не чули вже давно. І от, це сталося, Блєдний випустив нову пісню. Але є величезне “але” — артист вирішив полишити творчі питання “внє політики” і почав знову співати для росіян.

На початку широкомасштабного російського вторгнення харківський гурт підтримав Україну. Хоча варто зазначити, що водночас Кирило Тимошенко, більш відомий під псевдонімом Блєдний, бажав усім вчити “нормальну мову”, якою, за його думкою, є російська.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

І от, 30 серпня, гурт Пошлая Молли випустив нову пісню. Своє велике повернення з треком “Адская Колыбельная” харківські музиканти вирішили зробити саме російською мовою, проте і це не те, що обурює слухачів найбіліше.

Виявилося, що трек випустили на російських музичних платформах Яндекс Музика, Звук, МТС Музика та VK Музика. А це значить, що артисти не цураються заробляти криваві рублі на прослуховуваннях з рф. Ба більше, над піснею працювала креативна студія, один з двох офісів якої знаходиться у Санкт-Петербурзі. Але і це ще не все — фото для обкладинки зробив російський фотограф Саша Чайка, а артдиректоркою кліпу стала росіянка, засновниця Indigo Flow Люба Чіркова.

Пошлая Молли випустила пісню Адская Колыбельная
Фото: скриншот

Та прямий звʼязок з росією не завадив пісні “Адская Колыбельная” потрапити в українські музичні топи. Пісня продовжує набирати прослуховування серед українських слухачів.

При цьому у коментарях росіяни залишають слова захвату від нового треку. Однак українці засудили Пошлую Молли за публікацію пісні на російських сервісах.

  • Все супер, якби на якусь ху*ню руську не заливав треки;

  • В чому сенс робити благодійні концерти, а потім закидувати на російські платформи свої пісні?

  • Блідий забув в якому часі він перебуває, викладати трек на російські платформи це ту мач;

  • Дропнув на Яндекс та ВК. Крінжую,

— пишуть у коментарях.

Українці обурені поверненню гурту Пошлая Молли на російські стрімінгові сервіси
Фото: скриншот

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Іван Дорн, який мешкає у Франції, похвалився, що ставить дітям класичну музику російських та радянських композиторів. Окрім того, співак заявив, що його діти знають напам'ять обидва альбоми відомого українського колективу.