Хто він, ваш особистий ангел-охоронець? Точно вкаже на це дата народження

Езотерика та астрологія
526
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Ваше число відповідно до народження має власного покровителя
Який у вас ангел-охоронець. Фото створене ШІ, Хочу!

Дізнайтеся ім'я свого ангела охоронця за датою народження

У кожної людини є свій ангел-охоронець, який з’являється у момент народження дитини. Він допомагає на життєвому шляху, охороняє від біди та підтримує у складних ситуаціях.

В нумерології кожне число асоціюється зі своїм покровителем. Як визначити, який допомагає саме вам, розповідає intermarium.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Щоб визначити свого Янгола-охоронця за допомогою дати народження потрібно скласти цифри дати народження. Наприклад, якщо у вас дата народження 05.06.1991, то підсумовуємо цифри:

5 + 6 + 1 + 9 + 9 + 1 = 31, і потім знову складаємо: 3 + 1 = 4. Таким чином, ваш Янгол-охоронець буде янгол, пов’язаний з числом 4.

Які янголи-охоронці відповідають числам від 1 до 9

Число 1. Ваш охоронець - Божа Матір. Вона асоціюється з материнською турботою і її догляд прирівнюється, як за власним немовлям.

Число 2. Ангели світла. Вони часто допомагають даючи підказки під час сну. Тому до сновидінь варто прислухатися даному числу.

Число 3. Свята Варвара. Символізує чесність та істину. Свята Варвара може допомогти у розв’язанні складних питань, коли важко зрозуміти правильну відповідь.

Число 4. Покровитель цього числа - Святий Павло. Він допомагає у питаннях з фінансами і попереджує даремні витрати закликаючи до економії.

Число 5. Пресвята Богородиця. Вона за мораль та чесність. Вона справедливо карає за брехню, обман і крадіжку, але чесних людей справедливо винагороджує.

Число 6. Святий Сергій Радонезький. Допомагає нужденним та тим, хто живе у важких умовах. Може посилати складні, але переборні випробування.

Число 7: Свята Матрона. Приходить на допомогу усім, хто потребує, адже наймилосердніша з ангелів-охоронців. Проте може карати тих, хто її розлютить своїми ганебними вчинками.

Число 8. Пов’язане з померлими родичами, які можуть показувати невдоволення саме у ці числа.

Число 9. Свята Тамара. Вона допомагає тим, хто має мрію і намагається її досягти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, які таємні знаки може посилати ангел-охоронець. Іноді люди просто не звертають на це уваги.