Їй пасує! Принцесу Греції та Данії помітили в звабливій сукні відомого українського бренду (ФОТО)

Новини моди
802
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Принцеса Греції і Данії Марія-Олімпія, фото
Фото: instagram.com/olympiagreece/

Марія-Олімпія одягнула розкішне вбрання від нашого бренду, який полюбляє чимало закордонних зірок

На відмінну від доволі консервативного стилю Кейт Міддлтон, яку обтяжують королівські протоколи та суровий дрес-код, принцеса Греції та Данії має набагато більше свободи, коли мова йде про вибір одягу. Днями красуня "засвітилась" на одному світському заході в доволі відвертій, але разом з тим вишуканій сукні від українського бренду. Фото дивіться в нашому матеріалі!

Одну з представниць аристократії можна було побачити в одязі від нашого дизайнера. Ми про розкішну принцесу Греції та Данії Марію-Олімпію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Днями 28-річна білявка взяла участь в заході, організованому її матір'ю — кронпринцесою Греції Марі-Шанталь. Подія була присвячена співпраці з брендом товарів для дому Mrs Alice. Але нас цікавить дещо інше — ефектний образ принцеси.

На події принцеса Марія-Олімпія з'явилася в атласній сукні м'ятного кольору від українського дизайнера Anna October. Цей образ виглядав одночасно елегантно та спокусило, адже сукня була з бюстьє та відкритою спиною. До речі, на сайті бренду така річ коштує 750 євро.

Марія-Олімпія, фото
Фото: instagram.com/olympiagreece/

Чи варто казати, що ця сукня неймовірно пасує Марії-Олімпії? Образ ідеально підкреслив засмаглу шкіру та струнку фігуру принцеси.

Принцеса Греції і Данії, фото
Фото: instagram.com/olympiagreece/

Цікаво, що сукні цього українського бренду полюбляє ще чимало зірок Голлівуду. У схожих вбраннях свого часу можна було помітити Гейлі Бібер, Серену Вільямс і МонікуБеллуччі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А якщо вас цікавить стиль та мода знаменитих людей, пропонуємо дізнатись про імідж Марії К'яри де Бурбон. Її називають однією з найгламурніших принцес світу!