З цим підживленням будете вибирати огірки до осені: дуже простий метод

Сад і город
628
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

рецепт добрива з дріжджів
Hochu.ua / Вдале підживлення для огірків

Вдалі добрива для огірків

Ми розповідали, як приготувати зелене добриво для городу. Тепер ділимось рецептами особливо вдалих підживлень для огірочків.

Щоб продовжити сезон збору врожаю до осені, не варто нехтувати підживленням. Разом із “Школою Життя” ділимось декількома простими, але дієвими рецептами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Молочно-водне підживлення

Це чудовий спосіб забезпечити рослини кальцієм, який їм так необхідний для формування зав'язей. Розчиніть у відрі води літр звичайного молока кімнатної температури. Огірки можна поливати під корінь або обприскувати листя. Невидима плівка, яка утворюється після обробки, захистить огірки від шкідників та грибкових захворювань.

Дріжджове підживлення

Цей еліксир, багатий на мікроелементи та вітаміни, допоможе зміцнити коріння, стимулювати ріст та підвищити імунітет ваших огірків. У відрі теплої води розчиніть 100 грамів свіжих дріжджів. Залиште розчин на годину, щоб він настоявся. Підгодовуйте огірки цим добривом раз на 14 днів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Застосовуючи ці прості рецепти підживлення, ви зможете отримати крутий урожай огірків. Також ми розповідали, як зрозуміти, що пора збирати цибулю.