Забудьте про безладдя на кухні: 6 хитрощів, які допоможуть

Лайфхаки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Хитроі для організації порядку на кухні
Порядок на кухні. Фото: pinterest

На вашій кухні завжди буде порядок з деякими простими хитрощами

Під час приготування їжі деякі лайфхаки допомагають підтримувати чистоту. Проте, щоб завжди панував порядок потрібно дотримуватися дієвих хитрощів.

Якщо вам набрид безлад у шафах та на полицях - скористайтеся важливими порадами від користувачів інтернету. Вони організували свій побут бездоганно і допоможуть це зробити і вам.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
  • Зберігайте ножі у підставці, яка провітрюється або у ящику з приладами. Суцільні підставки можуть містити багато мікробів, а магнітні не завжди надійні.

  • Додаткові полиці у шафах. Вони допоможуть організувати простір і не втрачати зайвого місця.

  • Лоток для документів. Такий органайзер стане відмінним помічником для розміщення рулонів фольги, пергаменту та харчової плівки.

  • Підставка для спецій. Обирайте таку, яка крутиться, так ви завжди зручно зможете дістати потрібну банку не переставляючи десятки спецій.

  • Вертикальне зберігання. Дошки, листи та маленькі форми значно зручніше зберігати вертикально. І місця економиться значно більше.

  • Контейнери. Зберігайте крупи у квадратних, а не круглих контейнерах. Так ви використаєте весь простір полиць.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про кулінарні трюки, які допоможуть заощадити час. Краще витратити його з користю на відпочинок чи інші важливі справи.