Ви забудете про прибирання після приготування їжі: ці лайфхаки зекономлять ваш час

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото жінка прибирає на ккухні
Фото: kaercher

Після готування можна швидко прибрати кухню

Безліч господинь знають, що значно більше часу витрачається на прибирання кухні після готування страв, ніж на сам процес. Існує спосіб, який дозволить швидко прибрати безлад і можливо, тоді вам захочеться готувати значно частіше.

Навіть у найвправнішої господині не буває ідеального порядку під час приготування їжі. Але щоб це не погіршувало ваш настрій можна скористатися деякими хитрощами, які значно скоротять час, розповідає ukr.media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Замочування. Усі тарілки та інвентар, який брудниться під час готування, одразу складайте в раковину та замочуйте у мильному розчині.Так залишки їжі та бруд не засихатиме і не потрібно буде терти і відмивати.

Контейнер для сміття. Все зайве сміття і відходи одразу складайте у спеціальний контейнер чи пакет, щоб потім зав’язати і викинути.

Захист від бризок. Під час смаження продуктів використовуйте спеціальні захисні екрани у вигляді кришок з сітками. Вони вбережуть від забруднень і мити потрібно лише екран.

Миттєве прибирання. Всі пролиті рідини, краплі жиру чи бруду витирайте одразу. Адже, якщо вони засохнуть, відмити буде складніше.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про дієвий спосіб, який допоможе відмити кухонні шафи від жиру та бруду. Всього 10 порад, які врятують навіть безнадійну кухню.