Закулісся чірлідінгу: дізнайся більше про цей вид спорту разом з командою "REDFOXES" (ФОТО, ВІДЕО)

Новини культури
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Українська команда з чирлідингу REDFOXES зніматиме реаліті-шоу
Українська команда з чирлідингу REDFOXES. Фото: пресслужба

Що цікавого ви не знаєте про цей вид спорту 😏

Що ви знаєте про чірлідинг? Так, це саме те, про що ви подумали: ті самі стрункі спортивні дівчата, які в кіно під час матчів з футболу чи баскетболу танцюють і виконують різні акробатичні трюки з помпонами у руках під різні заклики публіки та власні “кричалки”. Але, якщо це все, що вам відомо про цей ВИД СПОРТУ, дуже радимо читати далі 😉

Тричі Олімпійська команда чірлідерів вирішила зробити подарунок усім вболівальникам — запустити реаліті-шоу про життя команди, перший сезон якого називається "REDFOXES in Paris". Головною метою проєкту є показ закулісся українських чірлідерок, які виступають і прославляють Україну у всьому світі.

Українська команда з чирлідингу REDFOXES
Українська команда з чирлідингу REDFOXES. Фото: пресслужба
Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зйомки проєкту відбулися у французькому місті Трієль під час святкування Національного дня Франції, фіналу Євро 2024 та Олімпійських Ігор. Глядачі зможуть зануритися у захопливий світ професійної команди чірлідерок, зазирнути у бекстейдж зйомки та побачити, як дівчата подорожують, тренуються, готуються до виступів та долають всі виклики, які постають перед ними в сучасних реаліях. Творці шоу хочуть показати, складності виживання спортивних команд в сьогодення. Особливо в умовах війни.

Ведуча шоу — Олена Рожкова, засновниця чірлідингу в Україні та Литві, керівниця танцювальної команди RED FOXES розповідає:

Для зйомок 1 сезону ми зібрали фоксів з Києва, Вільнюсу, Риги, Вроцлава, Берліну, Цюріху. Кожна учасниця нашої команди - це вже переможець, тому що наші дівчата не тільки гарні і спортивні, а ще й мають долати багато випробувань і при тому завжди випромінювати Щастя та Любов!

Через свої «танці, що говорять» ми розповідаємо світові свої історії. Для нас дуже відповідально виступати з українським прапором та відчувати підтримку іноземних вболівальників.
Українська команда з чирлідингу REDFOXES - фото
Українська команда з чирлідингу REDFOXES під час одного з виступів Фото: пресслужба

Суперкоманда RED FOXES збирає своїх супердівчат, розкиданих по всьому світу під час війни. Деколи на тренування у складу команди є лише 3 год перед виступом, але вони здатні впоратися зі всіма викликами та своєю професійністю вражають місцевих глядачів 💪🏻 У шоу показані найголовніші цінності RED FOXES, які відрізнять їх серед інших: командний дух, професійність виконавців, ментальні практики, краса і розум дівчат, лідерство під час криз. А в жіночому колективі їх немало 😉

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, що росіяни вкотре викрали українське шоу. Цього разу це був тревел-проєкт з повністю оригінальною назвою, яку на болотах вирішили присвоїти і переінакшити на свій лад.