Злата Огнєвіч втрапила в скандал через дуетну композицію з Максимом Бородіним: що відомо

Новини шоубізнесу
7 285
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Злату Огнєвіч захейтили через нову композицію
Фото: Instagram Злати Огнєвіч

Артистка отримала багато критики через вихід нового треку

Популярна українська артистка Злата Огнєвіч, яка презентувала чуттєву пісню-саундтрек до фільму “Конотопська відьма”, здивувала новиною про вихід нового треку з виконавцем Максимом Бородіним. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, дуетна композиція називається “Без тебе”. Цікаво, що пісня ще не вийшла, але вже встигла потрапити у скандал. Зокрема, шанувальники Злати твердо переконані, що вона не лише готує хіт з Максимом, а й перебуває з ним у стосунках.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Свої думки фоловери підкріплюють аргументом, що Бородін задивляється у кліпі на Злату та треться об неї. До речі, уривок з кліпу Огнєвіч розповсюдила у себе в соцмережах. Скандалу ця ситуація набула через те, що співак вже тривалий час одружений. Варто зауважити, що Огнєвіч не проігнорувала такий закид. Вона окреслила увагу на тому, що Максим перш за все демонстрував свою акторську гру у ролику. Злата переконує, що між ними нічого немає.

Ваші побажання передам і в Голлівуд також: "Терміново закрити всі студії, припинити випускати кіно, бо там актори одружені ще й не таке виробляють на зніманнях,
- відповіла Злата.
Злату Огнєвіч захейтили через нову композицію
Скриншот

Зазначимо, що окрім цього фоловери знайшли ще момент у кліпі, який викликав у них неабияке обурення. Зокрема, у композиції чується слово “біжав”, яке співає виконавиця. Очевидно, що такого слова в українській мові немає. Злата зазначила, що це лише художній зворот слів.

Художній акт насилля, витончений. Іван Франко це б точно схвалив, враховуючи, що сам створював художні звороти слів, які надали життя нашій мові,
- висловилася артистка.
Злату Огнєвіч захейтили через нову композицію
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як співачка Злата Огнєвіч засвітила діамантову каблучку на підмізинному пальці. Вона породила розмови про те, що виходить заміж.