Жодна крапля не проллється: потрібний лайфхак для переливання рідини

Лайфхаки
554
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Лійка не знадобиться
Кулінарний лайфхак. Фото: Shutterstock

Іноді під рукою немає лійки, але є жіноча кмітливість

Коли на кухні кипить робота потрібно швидко приготувати обід, маленька неприємність може “вибити” з настрою. Наприклад, є потреба перелити олію з великої таки у маленьку з вузьким горлом, а лійка відсутня. У такому випадку господині знають, чим можна скористатися.

Кухонні хитрощі є у кожної господині. Вони полягають не лише у особливих рецептах, а й здатності знайти вихід у складній ситуації. Ми розповімо, що допоможе перелити рідину у маленьку тару без допомоги лійки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Іноді терміново потрібно перелити рідину у іншу тару. Звичайно найкращий спосіб - це використати для цього лійку, але вона не завжди знайдеться у будинку. Тому найкраще зробити так: у маленьку тару з вузьким горлом потрібно поставити тонку паличку: соломинку, паличку для суші чи довгу ложку для коктейлю. Тоді тонкою цівкою наливати рідину таким чином, щоб рідина стікала по ній.

Цей спосіб підійде для будь-якої рідини: олії, води, оцту чи компоту (звичайно, без ягід). Особливо зручно наливати олію, адже жодна крапля не потрапить мимо, тому відмивати нічого не знадобиться.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як охолодити скляну пляшку за лічені хвилини. Адже у спеку хочеться прохолоди.