Зручно і красиво: правила наклеювання пластиру, щоб не злізав (ВІДЕО)

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Правильне наклеювання пластира
Наклеювання пластиру. Фото:Pexels

Коли від нового взуття натирає ноги - пластир може стати справжнім порятунком

Після придбання нового взуття часто потрібен час, щоб ноги звикли та не натирали. Але похизуватися обновкою хочеться вже і зараз, тому на допомогу прийде медичний пластир.

Щоб наклеєний пластир не відклеювався та не залізав, треба знати, як вірно його застосувати. Адже при неправильному наклеюванні можна відчувати неприємні відчуття та дискомфорт. У відео на tiktok bomb_cooking.md показує, як правильно клеїти пластир на пальці рук, таким чином його можна застосувати і для пальців ніг.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Перед тим, як видаляти захисний папір, просто розріжте липкі кінці навпіл в довжину. Для цього використовуйте продезінфіковані ножиці. Прикладіть марлеву ділянку на травму, а потім візьміть дві половинки клейкою частини і оберніть їх по діагоналі один до одного, навхрест, це робиться для того, щоб пластир, наклеєний на кінчик пальця не “тікав”.

Пластир, наклеєний таким способом не зможе відклеїтися самостійно, до того часу, поки ви самі не знімете його. Зараз можна придбати пластирі різних кольорів та навіть з малюнками. Можете підібрати до вашого одягу або просто прозорий. Якщо є потреба у наклеюванні пластиру, то можна зробити це стильно, як у Miu Miu.

Як наклеїти пластир стильно
Miu Miu весна-літо 2024. Фото: vogue.ua
Як правильно наклеїти пластир
Miu Miu весна-літо 2024. Фото: vogue.ua
Як наклеїти пластир, щоб було комфортно
Miu Miu весна-літо 2024. Фото: vogue.ua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, що пластир можна використати для створення ідеальних стрілок на очах. Як зробити це кількома рухами, розповідаємо у матеріалі.