Геніальний метод, який допоможе намалювати ідеально рівні стрілки: вам знадобиться звичайний пластир (ВІДЕО)

Макіяж
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Стрілка, фото
Фото: відкриті джерела Мережі

Ділимось крутезним лайфхаком, який допоможе вам намалювати рівні стрілки всього за кілька секунд

Макіяж — справа не з легких. Потрібно не тільки знати про актуальні тренди у сфері краси, а й вміти малювати стрілки. Звісно, можна обійтись і без цих гострих смужок на повіках, однак стрілки роблять будь-який макіяж елегантнішим та яскравішим, тож пропонуємо вам познайомитись з простою інструкцією в нашому матеріалі.

Правильно підібрані стрілки на повіках стануть окрасою будь-якого образу. Проте, багато любителів макіяжу відмовляються від них через те, що не вміють малювати їх рівними. На щастя, тут на допомогу прийде популярний лайфхак з TikTok.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для того, щоб впоратися зі стрілками, вам знадобиться пластир або скотч. А правильну техніку виконання цього трюку продемонструвала блогерка @kat_longoria.

Спочатку переконайтеся, чи не маєте ви алергії на клей, який наносять на пластир. У такому випадку вибирайте гіпоалергенний варіант. Відріжте шматок стрічки потрібної вам довжини та наклейте її так, щоб вона підіймалась від носа до куточків очей, утворюючи літеру V (як на відео). Далі два коротких шматочки приклейте вище на повіки, щоб сформувати верхній край лінії. За бажанням можете наклеїти такі ж шматочки вище брів, щоб без проблем намалювати рівні брови, адже цей метод підійде і для них.

Тепер переходьте до малювання стрілок. Для цього наберіть на пальці якомога більше темних тіней. Це можуть бути чорні тіні чи кольорові. Потріть пальцями зону на повіках між двома шматочкамипластира, щоб нанести якнайбільше тіней на шкіру. Тепер вам потрібно лише акуратно зняти стрічку і стерти плями, які можуть залишитись на носі чи переніссі. Ідеальні стрілки готові!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся правила фарбування вій . З цими порадами вони будуть красивими та не злипатимуться.