Звичні для господаря, але одразу помітні для гостей: на які речі звернути увагу перед приходом візитерів

Лайфхаки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Речі у домі, які треба ретельно прибирати
Підготовка до гостей. Фото: mebel.kz

Деякі речі потрібно прибрати перед гостями, щоб не зіпсувати враження про господарів

Перед прийманням гостей господарі намагаються ретельно прибрати дім та підготуватися до візиту. Але про деякі речі можна просто забути, адже для тих, хто проживає у будинку це звичні речі.

На що варто звернути увагу господарям, адже вони вкажуть на недоліки житла, розповідає ukr.media. У щоденній рутині зазвичай вони стають просто непомітними для ока.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Обмилки та брудна мильниця. Не забувайте перед приходом гостей покласти новий шматок мила, щоб відвідувачі не гидували користуватися залишками.

Захаращений простір. Накопичення меблів, які займають всю вільну територію псує враження про господарів. У моді мінімалізм та розширення простору. А якщо на стільцях ще гори одягу, це свідчитиме про недолік житла.

Посуд зі сколами, тріснутий чи побитий. Старий посуд зіпсує враження про гостинність господарів. Не варто зберігати тарілки 50 ти літньої давності, краще придбати недорогий новий посуд.

Брудний передпокій. Багато взуття у передпокої псують враження від будинку. Зберігайте його у спеціальних шафках чи хоча б у коробках.

Пледи на меблях. Старі окривала на диванах вже давно втратили свою актуальність. Це має старомодний і неохайний вигляд.

Брудна сантехніка. Унітаз з нальотом, брудна ванна та заляпане дзеркало можуть викликати почуття огиди. Завжди турбуйтеся про чистоту туалету, адже гості обов’язково скористаються цією кімнатою.

Запах. Аромат брудної білизни, затхлості від багатьох речей, сморід від домашніх улюбленців чи погана витяжка зроблять перебування гостей некомфортним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, що не можна робити, поки гості знаходяться у будинку. Ці правила етикету варто вивчити перед візитом.