Як підготуватися до приходу гостей? На ці речі потрібно звернути увагу у першу чергу

Лайфхаки
545
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Жінка миє кухонні шафки
Фото: cosmopolitan.com

Речі, які першочергово потребують прибирання перед візитом гостей

Прихід бажаних гостей - це завжди приємна подія. Але, щоб у відвідувачів залишилося гарне враження про господиню , необхідно ретельно підготуватися до відвідин.

У будинку є куточки, які ми часто минаємо при прибиранні або ж відводимо на них мало часу. Проте є 5 важливих речей, які потрібно обов'язково почистити перед візитом, розповідає life.nv .

Які місця потребують бездоганного очищення перед візитом гостей

  1. Ванна кімната. Це місце, яке гості точно відвідають неодноразово. І обов'язково помітять усі недоліки. Тому ретельно помийте унітаз, раковину, дзеркало і покладіть речі особистої гігієни, які можуть знадобитися.

  2. Кухня і техніка . Ніякого безладу на столах та брудного посуду у мийці. Протріть усю побутову техніку і забезпечте чистоту на полицях холодильника.

  3. Відро для сміття . Позбавтеся переповненого кошика і подбайте про чистий сміттєвий пакет.

  4. Місця для сидіння. Подбайте про всі поверхні для сидіння, забезпечте охайність і чистоту стільчиків та меблів від пилу і забруднень.

  5. Підлога . Чиста підлога забезпечить відчуття затишку. Додайте засіб для очищення підлоги з приємним запахом.

  6. Передпокій . Поприбирайте з передпокою зайве взуття та верхній одяг.

Також не буде зайвим позамітати поріг від бруду та пилу. Раніше ми писали, як можливо швидко прибрати за методом 2 хвилин . Цей хитрий трюк допоможе, якщо у вас зовсім мало часу.