День внешней разведки Украины: мощные поздравления на украинском языке

Все праздники
Ирина Майстренко

Ирина Майстренко

Фріланс-редакторка

24 января отмечают не только Международный день образования , но и День внешней разведки Украины. Чтобы вы могли поздравить представителей сферы с их профессиональным праздником, мы публикуем поздравления и открытки к дате.

Напомним, День внешней разведки Украины был установлен 22 ноября 2018 указом Президента Украины Петра Порошенко , учитывая значительный вклад сотрудников разведывательных органов Украины в дело обеспечения защиты национальных интересов Украины от внешних угроз, а также жизни, здоровья ее граждан и объектов государственной собственности за пределами Украины, укрепление обороноспособности государства, с целью возрождения национальной разведывательной идентичности и начала современных традиций чествования побед внешней разведки Украины.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

В этот день не забудьте поздравить героев, стоящих на защите Украины, с их профессиональным праздником. Поздравления с Днем внешней разведки Украины вам в этом помогут.

День внешней разведки Украины картинки

С Днем внешней разведки Украины: поздравления в стихах и в прозе

Выбирайте лучшие поздравления на День внешней разведки Украины в стихах или своими словами на украинском языке и порадуйте виновников торжества своим вниманием.

***
Сьогодні свято твоє, розвіднику,
Ми вітаємо від душі,
Ти залишайся непомічений,
Справи з успіхом заверши!
Не обділить хай життя здоров’ям,
І не буде негод на шляху,
Бажаємо дружно ми, з любов’ю,
До своєї мрії бадьоріше лети!

***
Розвідник, тебе від душі вітаю,
У професії важливої успіхів бажаю.
Здоров'я нехай буде міцним нехай буде,
Країна подвиг твій не забуде!

***
Дорогі розвідники, вітаю вас зі святом! Ваша робота є справжнім подвигом. Ви щодня працюєте в найнебезпечніших умовах, щоб захистити нашу країну від ворогів. Дякую вам за вашу сміливість, відвагу та патріотизм. Бажаю вам міцного здоров'я, щастя та мирного неба над головою. Слава Україні!

***
З Днем зовнішньої розвідки, майстри аналізу та секретної інформації! Бажаємо вам завдань, які завжди виконуються на високому рівні!

***
Вітаю з Днем зовнішньої розвідки України! Бажаю завжди опинятися в потрібному місці і в потрібний час. Бажаю завжди докопуватися до найважливішої і потрібної інформації. І нехай удача обов'язково супроводжує у всіх починаннях і прагненнях. Бажаю здоров'я, стійкості, незворушності та неймовірних сил!

***
Найкращі побажання нашим агентам та розвідникам! Бажаємо вам завжди знаходити шлях до правди, а ваші операції завжди бути успішними та безпечними!

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

***
Вітаю з Днем зовнішньої розвідки! Бажаю завжди бути в курсі всіх подій і вміти розплутувати будь-який клубок завдань. Успіхів, кмітливості і завзятості, а також впевненості, бравих сил і непереможного бойового духу!

***
Славетні агенти та герої таємного світу! З Днем зовнішньої розвідки! Бажаємо незламного духу, винахідливості та успішних місій!

***
Вітаємо наших вірних захисників та розвідників! Нехай вам завжди супроводжує удача, а майстерність та сміливість приводять до нових вершин!

***
Щиро вітаю всіх українських розвідників з їхнім святом! Нехай ваша робота буде безпечною, а життя — щасливим. Спасибі вам за службу своїй батьківщині. Україна обов'язково переможе!

***
Військова розвідка — нелегка справа, але ти справляєшся з цією роботою на всі сто! Бажаю тобі багато сил, енергії, міцного здоров'я і мирного неба над головою! Нехай удача супроводжує тебе в твоєму нелегкій справі, а кожен день наповнюється новими успіхами і досягненнями!

Открытки с Днем внешней разведки Украины

Не забудьте скачать картинки с Днем внешней разведки Украины. Их можно отправить в качестве пожелания в соцсетях.

День внешней разведки Украины поздравления
с днем внешней разведки Украины открытки
День внешней разведки Украины открытки
День внешней разведки Украины открытки
с днем внешней разведки Украины поздравления
с днем внешней разведки Украины открытки
День внешней разведки Украины
с днем внешней разведки Украины открытки

С праздником, герои!

Также не пропустите новый церковный календарь 2024. В этой статье читайте, когда будут главные праздники, посты и поминальные дни.