День зовнішньої розвідки України: потужні привітання українською мовою

Усі свята
Ірина Майстренко

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

24 січня відзначають не тільки Міжнародний день освіти , а й День зовнішньої розвідки України. Щоб ви могли привітати представників сфери з їхнім професійним святом, ми публікуємо привітання та листівки до дати.

Нагадаємо, День зовнішньої розвідки України було встановлено 22 листопада 2018 року указом Президента України Петра Порошенка , враховуючи значний внесок працівників розвідувальних органів України у справу забезпечення захисту національних інтересів України від зовнішніх загроз, а також життя, здоров'я її громадян та об'єктів державної власності за межами України, зміцнення обороноздатності держави, з метою відродження національної розвідувальної ідентичності та започаткування сучасних традицій ушанування перемог зовнішньої розвідки України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цього дня не забудьте привітати героїв, які стоять на захисті України, з їхнім професійним святом. Привітання з Днем зовнішньої розвідки України вам у цьому допоможуть.

День зовнішньої розвідки України картинки

З Днем зовнішньої розвідки України: привітання у віршах і в прозі

Обирайте найкращі привітання на День зовнішньої розвідки України у віршах або своїми словами українською мовою і потіште винуватців торжества своєю увагою.

***
Сьогодні свято твоє, розвіднику,
Ми вітаємо від душі,
Ти залишайся непомічений,
Справи з успіхом заверши!
Не обділить хай життя здоров’ям,
І не буде негод на шляху,
Бажаємо дружно ми, з любов’ю,
До своєї мрії бадьоріше лети!

***
Розвідник, тебе від душі вітаю,
У професії важливої успіхів бажаю.
Здоров'я нехай буде міцним нехай буде,
Країна подвиг твій не забуде!

***
Дорогі розвідники, вітаю вас зі святом! Ваша робота є справжнім подвигом. Ви щодня працюєте в найнебезпечніших умовах, щоб захистити нашу країну від ворогів. Дякую вам за вашу сміливість, відвагу та патріотизм. Бажаю вам міцного здоров'я, щастя та мирного неба над головою. Слава Україні!

***
З Днем зовнішньої розвідки, майстри аналізу та секретної інформації! Бажаємо вам завдань, які завжди виконуються на високому рівні!

***
Вітаю з Днем зовнішньої розвідки України! Бажаю завжди опинятися в потрібному місці і в потрібний час. Бажаю завжди докопуватися до найважливішої і потрібної інформації. І нехай удача обов'язково супроводжує у всіх починаннях і прагненнях. Бажаю здоров'я, стійкості, незворушності та неймовірних сил!

***
Найкращі побажання нашим агентам та розвідникам! Бажаємо вам завжди знаходити шлях до правди, а ваші операції завжди бути успішними та безпечними!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

***
Вітаю з Днем зовнішньої розвідки! Бажаю завжди бути в курсі всіх подій і вміти розплутувати будь-який клубок завдань. Успіхів, кмітливості і завзятості, а також впевненості, бравих сил і непереможного бойового духу!

***
Славетні агенти та герої таємного світу! З Днем зовнішньої розвідки! Бажаємо незламного духу, винахідливості та успішних місій!

***
Вітаємо наших вірних захисників та розвідників! Нехай вам завжди супроводжує удача, а майстерність та сміливість приводять до нових вершин!

***
Щиро вітаю всіх українських розвідників з їхнім святом! Нехай ваша робота буде безпечною, а життя — щасливим. Спасибі вам за службу своїй батьківщині. Україна обов'язково переможе!

***
Військова розвідка — нелегка справа, але ти справляєшся з цією роботою на всі сто! Бажаю тобі багато сил, енергії, міцного здоров'я і мирного неба над головою! Нехай удача супроводжує тебе в твоєму нелегкій справі, а кожен день наповнюється новими успіхами і досягненнями!

Листівки з Днем зовнішньої розвідки України

Не забудьте завантажити картинки з Днем зовнішньої розвідки України. Їх можна відправити як побажання в соцмережах.

День зовнішньої розвідки України привітання
День зовнішньої розвідки України листівки
День зовнішньої розвідки України листівки
День зовнішньої розвідки України листівки
з днем зовнішньої розвідки України привітання
з днем зовнішньої розвідки України привітання
День зовнішньої розвідки України
з днем зовнішньої розвідки України листівки

Зі святом, герої!

Також не пропустіть новий церковний календар 2024. У цій статті читайте, коли будуть головні свята, пости та поминальні дні.