Молитвы к Юрию Победоносцу — на украинском: просим великомученика защитить ВСУ (ВИДЕО)

Все праздники
Дарья Кириленко

Дарья Кириленко

Редактор ленты новостей

Человек молится.
Фото: Ri_Ya

Молимся Юрию Победителю

Верующие отмечают День Юрия Победителя. Ранее этот праздник приходился на 6 мая. Но с переходом на новый юлианский календарь дата сместилась. Теперь Великомученика чествуют 23 апреля.

Публикуем для вас молитвы к Юрию Победителю. Пусть святой вступится за украинских воинов и народ.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Молитвы — на украинском:

Як полонених визволитель і жебраків захисник, немічних лікар, царів поборник, звитяжний великомученик Юрій, моли Христа Бога, щоб спастися душам нашим! Амінь.

***

Святий воїне Юрій, що силу даєш! Захисник слабких, знедолених утішитель, ти змія переміг! Молю тебе: укрий мене від передчасної смерті і захисти мій дух і тіло моє від усякого зла. Амінь.

Святий Великомученику й Чудотворець Юрій! Глянь ласкавим оком на мене й проси милосердного Бога, щоб не карав мене за мої тяжкі гріхи, а щоб поступив зі мною по безконечному Своєму милосердю. Нехай за твоїми молитвами, святий Великомученику Юрію, я завжди одержую від Бога здоров’я душі й тіла, благословення в усіх своїх працях та змаганнях, а передовсім прощення моїх гріхів і ласку видержати в доброму до кінця. Будь при мені, святий Великомученику, по всі дні мого життя, будь при мені особливо в годині смерті й допоможи в останній вирішальній боротьбі, щоб я разом з Тобою міг (могла) у вічності славити в Трійці Єдиного Бога. Амінь.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:
Люди молятся, фото
Фото: Godsgirl_madi

Святий великомученик Юрій! Поклоняюся імені Твоєму і подвигу сміливому! Молю Тебе, почуй слова раба Божого (ім'я) і надай допомогу посильну в захисті дому мого від злоби і негативу. Зціли душі наші від боязкості, вижени страх з найпотаємніших куточків наших сердець. Зміцни віру нашу в суд праведний і справедливий та відведи напасті від дому нашого. Біди і прикрощі увійшли в життя тих, хто просить тебе. Дім перестав бути захистом і місцем відпочинку від праць праведних. З Божою допомогою встань воїном-захисником сім'ї нашої, підніми свій спис справедливе та вижени ворогів і недругів. Амінь.

Раньше мы писали о Песах. Для вас — интересная история происхождения праздника и традиции этого периода.