День Киева: поздравления и картинки на украинском языке ко дню рождения столицы

Все праздники
Ирина Майстренко

Ирина Майстренко

Фриланс-редактор

приветствие на день киева
canva.com

Мы собрали лучшие атмосферные поздравления ко Дню Киева, которыми следует поздравить семью и друзей в день рождения столицы Украины

Напомним, каждый год в последнее воскресенье мая традиционно отмечают День Киева. В 2024 году дата выпадает на 26 мая. Для вашего удобства мы собрали красивые и атмосферные поздравления с Днем Киева, а также картинки и открытки, которыми стоит поздравить горожан и гостей столицы.

Величественный город Киев имеет тысячелетнюю историю, он всегда был сердцем Украины и символом ее независимости и духа. Основанный на живописных берегах Днепра Киев стал свидетелем множества исторических событий, формировавших судьбу целой нации. От княжеской столицы Киевской Руси до современного мегаполиса, он хранит в себе память о выдающихся деятелях, культурных достижениях и народных традициях.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

День Киева 2024 — это праздник не только для его жителей, но и для всех, кто испытывает гордость за нашу столицу. Это день, когда мы еще раз восхищаемся его величием, красотой и несокрушимым духом, вдохновляющим нас на новые свершения.

день киева 2024
zn.ua

С Днем Киева: поздравления на День Киева на украинском языке

Красиво выразить эмоции и поздравить с праздником вам помогут хорошие поздравления с Днем Киева и открытки, которые мы собрали ниже.

***

Грає море зелене,
Тихий день догора.
Дорогими для мене
Стали схили Дніпра,
Де колишуться віти
Закоханих мрій.
Як тебе не любити,
Києве мій!

***

Чарівне місто моє Київ,
Яке прекрасне ти в цвіту!
Напевно, кожен у світі мріє
Твою побачити весну.
Твої Хрещатицькі каштани,
Твої затоки на Дніпрі,
І на печерських схилах храми,
Чарівні, наче уві сні.

***

Київ — місто історичне,
Йому вже так багато літ.
А воно красиве, вічне,
Навесні каштанів цвіт.
З нього почалась держава
У прадавні ще часи…
В ньому наша міць і слава,
В ньому предків голоси.
З Днем Києва!

***

Київ — це багата історія, велична архітектура. Але головна гордість нашого прекрасного міста — це його мешканці. В цей весняний день хочу привітати вас з Днем Києва! Навіть під час війни Київ залишається сильним та прекрасним містом, серцем нашої України. Бажаю вам здоров'я, наснаги, віри у світле майбутнє та перемоги!

***

Вітаю з Днем Києва, перлиною нашої країни! Це свято нагадує нам про багатство історії, культури та духовності нашого міста. Бажаю, щоб ви завжди були найкращими представниками киян, розуміючи й втілюючи його цінності. Нехай Київ завжди буде місцем, де зустрічаються добрі люди, творяться великі справи та здійснюються великі мрії. Хай щастить вам, мої шановні кияни!

***

Зі святом, Києве! Мужньо витримав ти багато подій, бачив людей, які творили історію України. Тож прийми наші вітання на твою честь! Живи та квітни, Києве мій!

***

Дорогі кияни, вітаю вас із днем народження вашого міста! Бажаю міцного здоров'я, незмінної удачі, благополуччя, добра, радості, любові, щастя, гарного настрою, посмішок, яскравих вражень. Нехай тепло і затишок завжди наповнюють ваші оселі, нехай сонячне світло зігріває за будь-якої погоди, а бажання виконуються при одній думці про них.

***

Вітаю з днем нашого міста — Києва. Це місто дороге кожному з нас, оскільки це наша столиця нашої Батьківщини. Нехай тут здійснюються наші бажання і збуваються мрії, нехай наше місто процвітає і росте, нехай всі кияни будуть щасливими та здоровими!

***

Від душі вітаю зі святом, дорогі кияни! Сьогодні — чудовий день, коли ми вшановуємо наше чарівне місто. Київ — це джерело давніх легенд і культурного багатства. Бажаю, щоб ваші кроки завжди були наповнені впевненістю і натхненням, а ваші мрії збувалися на цій благословенній землі. Нехай місто процвітає, а ви з ним!

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

***

Це справжнє свято для всіх, хто любить столицю нашої країни. Не пишатися Києвом просто не можливо, адже він — це гордість України, її серце! Київ — це багата історія, велична та древня архітектура, сучасний мегаполісний розвиток. Але головна гордість нашого прекрасного міста — це його мешканці. В цей весняний день ми хочемо привітати кожного киянина зі святом, побажати здоров’я та наснаги, стабільності та віри у своє місто та майбутнє нашої держави.

***

Вітаю з Днем Києва! Нехай це свято принесе вам велику радість і незабутні враження. Нехай місто над Дніпром завжди буде для вас місцем сили, джерелом натхнення, святинею, де здійснюються мрії, і де серце наповнюється любов'ю до рідного краю. Зичу мирного неба над головою, щастя і добробуту!

Картинки и открытки с Днем Киева

Обязательно сохраняйте оригинальные картинки с Днем Киева, которые станут хорошим и метким поздравлением для друзей и семьи к празднику День Киева 2024 года.

поздравления на день киева
Открытые источники
поздравления с днем киева
glavcom.ua
картинки с днем киева
zn.ua
с днем киева картинки
apostrophe.ua
день киева видеопоздравления
tsn.ua
поздравляю с днем киева
apostrophe.ua
поздравления на день киева
zn.ua
поздравления картинки с днем киева
obozrevatel.com

Украинцы, поздравляем с Днем Киева!

Также не пропустите информацию о том, когда и как будем праздновать Ивана Купала. Актуальные данные доступны по ссылке.