День Києва: привітання та картинки українською до дня народження столиці

Усі свята
Ірина Майстренко

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

привітання на день києва
canva.com

Ми зібрали найкращі атмосферні привітання до Дня Києва, якими варто привітати родину та друзів у день народження столиці України

Нагадаємо, кожного року в останню неділю травня традиційно святкують День Києва. У 2024 році ця дата випадає на 26 травня. Для вашої зручності ми зібрали красиві та атмосферні привітання з Днем Києва, а також картинки та листівки, якими варто привітати містян та гостей столиці.  

Величне місто Київ має тисячолітню історію, воно завжди було серцем України та символом її незалежності та духу. Заснований на мальовничих берегах Дніпра, Київ став свідком безлічі історичних подій, що формували долю цілої нації. Від княжої столиці Київської Русі до сучасного мегаполіса, він зберігає в собі пам'ять про видатних діячів, культурні досягнення та народні традиції.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

День Києва 2024 — це свято не тільки для його мешканців, а й для всіх, хто відчуває гордість за нашу столицю. Це день, коли ми вкотре захоплюємося його величчю, красою та незламним духом, що надихає нас на нові звершення.

день києва 2024
zn.ua

З Днем Києва: привітання на День Києва українською

Красиво висловити емоції та привітати зі святом вам допоможуть гарні привітання з Днем Києва та листівки, які ми зібрали в добірку нижче.

***

Грає море зелене,
Тихий день догора.
Дорогими для мене
Стали схили Дніпра,
Де колишуться віти
Закоханих мрій.
Як тебе не любити,
Києве мій!

***

Чарівне місто моє Київ,
Яке прекрасне ти в цвіту!
Напевно, кожен у світі мріє
Твою побачити весну.
Твої Хрещатицькі каштани,
Твої затоки на Дніпрі,
І на печерських схилах храми,
Чарівні, наче уві сні.

***

Київ — місто історичне,
Йому вже так багато літ.
А воно красиве, вічне,
Навесні каштанів цвіт.
З нього почалась держава
У прадавні ще часи…
В ньому наша міць і слава,
В ньому предків голоси.
З Днем Києва!

***

Київ — це багата історія, велична архітектура. Але головна гордість нашого прекрасного міста — це його мешканці. В цей весняний день хочу привітати вас з Днем Києва! Навіть під час війни Київ залишається сильним та прекрасним містом, серцем нашої України. Бажаю вам здоров'я, наснаги, віри у світле майбутнє та перемоги!

***

Вітаю з Днем Києва, перлиною нашої країни! Це свято нагадує нам про багатство історії, культури та духовності нашого міста. Бажаю, щоб ви завжди були найкращими представниками киян, розуміючи й втілюючи його цінності. Нехай Київ завжди буде місцем, де зустрічаються добрі люди, творяться великі справи та здійснюються великі мрії. Хай щастить вам, мої шановні кияни!

***

Зі святом, Києве! Мужньо витримав ти багато подій, бачив людей, які творили історію України. Тож прийми наші вітання на твою честь! Живи та квітни, Києве мій!

***

Дорогі кияни, вітаю вас із днем народження вашого міста! Бажаю міцного здоров'я, незмінної удачі, благополуччя, добра, радості, любові, щастя, гарного настрою, посмішок, яскравих вражень. Нехай тепло і затишок завжди наповнюють ваші оселі, нехай сонячне світло зігріває за будь-якої погоди, а бажання виконуються при одній думці про них.

***

Вітаю з днем нашого міста — Києва. Це місто дороге кожному з нас, оскільки це наша столиця нашої Батьківщини. Нехай тут здійснюються наші бажання і збуваються мрії, нехай наше місто процвітає і росте, нехай всі кияни будуть щасливими та здоровими!

***

Від душі вітаю зі святом, дорогі кияни! Сьогодні — чудовий день, коли ми вшановуємо наше чарівне місто. Київ — це джерело давніх легенд і культурного багатства. Бажаю, щоб ваші кроки завжди були наповнені впевненістю і натхненням, а ваші мрії збувалися на цій благословенній землі. Нехай місто процвітає, а ви з ним!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

***

Це справжнє свято для всіх, хто любить столицю нашої країни. Не пишатися Києвом просто не можливо, адже він — це гордість України, її серце! Київ — це багата історія, велична та древня архітектура, сучасний мегаполісний розвиток. Але головна гордість нашого прекрасного міста — це його мешканці. В цей весняний день ми хочемо привітати кожного киянина зі святом, побажати здоров’я та наснаги, стабільності та віри у своє місто та майбутнє нашої держави.

***

Вітаю з Днем Києва! Нехай це свято принесе вам велику радість і незабутні враження. Нехай місто над Дніпром завжди буде для вас місцем сили, джерелом натхнення, святинею, де здійснюються мрії, і де серце наповнюється любов'ю до рідного краю. Зичу мирного неба над головою, щастя і добробуту!

Картинки та листівки з Днем Києва

Обов’язково зберігайте оригінальні картинки з Днем Києва, які стануть гарним та влучним привітанням для друзів та родини до свята День Києва 2024.

привітання на день києва
Відкриті джерела
привітання з днем києва
glavcom.ua
картинки з днем києва
zn.ua
з днем києва картинки
apostrophe.ua
день києва відеопривітання
tsn.ua
вітаю з днем києва
apostrophe.ua
вітання на день києва
zn.ua
привітання картинки з днем києва
obozrevatel.com

Українці, вітаємо з Днем Києва!

Також не пропустіть інформацію про те, коли та як будемо святкувати Івана Купала. Актуальні дані доступні за посиланням.