С Новым годом 2024! Искренние поздравления и пожелания своими словами (на украинском)

Новый год и Рождество
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заместитель главного редактора

Новый год 2024 все ближе, а вы еще не подготовили классные поздравления для своих родных и друзей? Без паники! Если вам в этот особый день не хватит слов, то наша подборка придет на помощь. Мы собрали самые искренние пожелания и поздравления своими словами на украинском.

Новый год — волшебный праздник, которого с нетерпением ждут как взрослые, так и дети. В новогоднюю ночь мы хорошо проводим время, вкусно кушаем, загадываем желания, а еще, конечно, поздравляем близких людей с праздником. Красивые поздравления с Новым годом 2024 в прозе вы можете найти ниже в нашем материале!

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Поздравление с Новым годом 2024 своими словами (на украинском)

С Новым годом 2024! Искренние поздравления и пожелания своими словами (на украинском) - фото №1

Вітаємо з Новим роком 2024! Нехай цей рік виконає головне бажання мільйона українців — принесе нашій країні перемогу і довгоочікуваний мир. Бажаємо, щоб всі сім'ї були щасливими, а Україна процвітала!

***

З Новим роком! Нехай цей рік приносить тільки радість, здоров'я та удачу! Нехай він виконає ваші бажання і здійснить усі плани! Бажаємо багато щасливих днів і приємних зустрічей!

***

Вітаю з Новим роком! Бажаю, щоб у вашому домі панували тепло, любов і щастя. Нехай цей рік приносить безліч радісних моментів, а всі ваші мрії збудуться!

С Новым годом 2024! Искренние поздравления и пожелания своими словами (на украинском) - фото №2

***

Вітаю з Новим роком 2024! Нових успіхів і досягнень, творчих ідей і можливостей. Нехай цей рік стане незабутнім, щасливим та казковим!

***

Новий рік — час для дива і здійснення мрій. Бажаю вам обійняти близьких, знайти чудові подарунки та здійснити найзаповітніші мрії. З прийдешнім Новим роком! Добра, миру та затишку у вашому домі!

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

***

Вітаю з настанням Нового року 2024! Нехай він приносить нові початки та чудові зміни в житті! Зичу вам радості та щастя!

С Новым годом 2024! Искренние поздравления и пожелания своими словами (на украинском) - фото №3

***

З прийдешнім Новим роком! Бажаємо світлих і радісних днів, миру та затишку в вашому домі. Нехай цей рік принесе вам лише позитивні враження та нові можливості!

***

З прийдешнім Новим роком! Добра, миру і радості. Нехай цей рік буде для вас особливим і наповненим світлими подіями. З новим щастям.

***

Ось і настав Новий рік 2024. Це нова глава життя, тож бажаю, щоб вона була цікавою, захопливою і, безперечно, щасливою. Мрії нехай здійснюються, а поруч будуть люблячі та вірні люди. Щирого й палкого кохання, дивовижних пригод, нових досягнень та натхнення, яке допоможе вам підійматися до небес.

С Новым годом 2024! Искренние поздравления и пожелания своими словами (на украинском) - фото №4
УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Также раньше мы писали о том, как выбрать подарок "под профессию". Узнайте, что подарить на Новый год врачу, учителю, юристу или журналисту.