Молитва на субботу: славим Богородицу — на украинском

Эзотерика и астрология
Дарья Кириленко

Дарья Кириленко

Редактор ленты новостей

Женщина молится, картинка
Фото: EvaMichalkova

Для вас — субботняя молитва, которая славит Всевышнего и Богородицу и приносит чудеса

Каждый день верующие молятся Всевышнему за мир и Победу, своих родных и близких, защищающих Украину. Раньше мы писали сильную молитву за любимого , а теперь публикуем текст молитвы, который нужно читать в субботу.

Пусть суббота будет мирной и благодатной. Не забудьте помолиться за военных ВСУ, прославляя Богородицу. Пусть ваши искренние обращения будут услышаны и Пречистая Дева вымолит у Бога защиту для ваших самых родных людей.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Радуйся, Діво Богородице, пристановище і заступництво убогої душі моєї, солодка надіє спасення мого. Радуйся, бо ти Творця всіх у своєму лоні носила. Радуйся, бо тілесно породила Бога — Спасителя світу. Радуйся, бо ти в різдві дівство нетлінно зберегла. Радуйся, бо ти від волхвів дари прийняла та їх поклін Народженому від тебе бачила, і пастирів преславні слова про нього чула та в серці своїм їх уклала. Радуйся, бо ти дитину Ісуса, Сина твого і Бога у Храмі посеред вчителів Закону радісно знайшла.

Радуйся, бо ти у стражданні хресному та розп’ятті Сина твого, пресолодкого Ісуса болю зазнала, а по Його триденному воскресінню радістю наповнилася. Радуйся, бо ти вознесіння Сина твого і Бога у славі небесній разом з його учнями бачила. Радуйся, бо ти Духа Святого, від нього посланого, у горниці Сіонській разом з учнями Господніми у виді вогненних язиків прийняла. Радуйся, бо ти, немов ангел, на землі прожила. Радуйся, бо ти чистотою і святістю всі ангельські чини і лики всіх святих перевищила.

Радуйся, бо при успінні твоїм возвеличено тебе пришестям Сина і Бога. Радуйся, бо ти у святі руки Його душу свою радісно передала. Радуйся, бо тебе прославлено возшестям твоїм разом з тілом на небеса. Радуйся, бо ти боговидцям апостолам на третій день після свого переставлення з’явилася. Радуйся, бо на небесах від Отця, і Сина, і Духа Святого вінцем вічного царства ти була увінчана. Радуйся, бо всі небесні сили тебе повсякчасно оспівують. Амінь.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Раньше мы писали, какую молитву читать в пятницу. Для вас слова сильной молитвы к Богородице, чтобы Дева Мария заступилась за вас.