Молитва на вторник: просим Богородицу о помощи — на украинском

Эзотерика и астрология
Дарья Кириленко

Дарья Кириленко

Редактор ленты новостей

Человек молится, фото
Фото: reenablack

Эту молитву читают на второй день недели

Каждый день украинцы молятся за мир и просят у Бога и Девы Марии защитить наших военных ВСУ. Каждый день недели есть свои молитвы. Для вас — молитва к Богородице, которую читают во вторник.

Публикуем вам слова молитвы на вторник. Славим Пречистую Деву Марию и просим помощи. Желаем вам и вашим близким безопасности и Божьей защиты.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Молитва на вторник:

О, Пресвята Владичице моя, Богородице, від ангелів і архангелів, херувимів і серафимів чесніша, від усіх святих пресвятіша, Діво, Мати Божа! Спаси мене смиренного і грішного раба твого, бо ти знаєш Всемилостива Володарко, що всю мою надію, по Бозі, на тебе покладаю, і нема у мене іншого спасительного пристановища, крім тебе, Всеблагая. Ти моя кріпость, Владичице, ти моя сила, ти моя радість у скорботах, ти моє пристановище у спокусах, ти моя поправа в упадках, ти повна надія мого спасіння, о Мати Створителя і Господа мого!

Допоможи мені, бо плаваю в морі життя цього, бурями гріховними гнаний. Подай мені руку допомоги, Помічнице моя, та визволи мене від згубної глибини, щоб не потонув я в безодні відчаю: бо буря гріхів і пристрастей повстала на мене і хвилі беззаконня потопляють мене. Але ти, милосердна Мати, спаси мене і до пристані без пристрастей направ, безнадійних надія і посереднице спасіння мого. Амінь.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Раньше мы публиковали сильнейшую молитву за любимого. Для вас слова молитвы, которая защищает в критических ситуациях.