Молитва на вівторок: просимо Богородицю про допомогу — українською

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Людина молиться, фото
Фото: reenablack

Цю молитву читають на другий день тижня

Щодня українці моляться за мир та просять у Бога і Діви Марії захистити наших військових ЗСУ. На кожен день тижня є свої молитви. Для вас — молитва до Богородиці, яку читають у вівторок.

Публікуємо для вас слова молитви на вівторок. Славимо Пречисту Діву Марію та просимо допомоги. Бажаємо вам і вашим близьким безпеки і Божого захисту.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Молитва на вівторок:

О, Пресвята Владичице моя, Богородице, від ангелів і архангелів, херувимів і серафимів чесніша, від усіх святих пресвятіша, Діво, Мати Божа! Спаси мене смиренного і грішного раба твого, бо ти знаєш Всемилостива Володарко, що всю мою надію, по Бозі, на тебе покладаю, і нема у мене іншого спасительного пристановища, крім тебе, Всеблагая. Ти моя кріпость, Владичице, ти моя сила, ти моя радість у скорботах, ти моє пристановище у спокусах, ти моя поправа в упадках, ти повна надія мого спасіння, о Мати Створителя і Господа мого!

Допоможи мені, бо плаваю в морі життя цього, бурями гріховними гнаний. Подай мені руку допомоги, Помічнице моя, та визволи мене від згубної глибини, щоб не потонув я в безодні відчаю: бо буря гріхів і пристрастей повстала на мене і хвилі беззаконня потопляють мене. Але ти, милосердна Мати, спаси мене і до пристані без пристрастей направ, безнадійних надія і посереднице спасіння мого. Амінь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми публікували найсильнішу молитву за коханого. Для вас — слова молитви, яка захищає в критичних ситуаціях.