Молитва на среду: просим Богородицу быть рядом

Эзотерика и астрология
Дарья Кириленко

Дарья Кириленко

Редактор ленты новостей

Мужчина молится, фото
Фото: JESUS_is_our_HOPE

Молимся Богородицы ежедневно — на украинском

Публикуем для вас молитву, которую нужно читать в среду. Молим Деву Марию о спасении, чтобы она не бросила и помогала.

Не обязательно учить молитвы на память или вычитывать без ошибок. Главное — молиться с искренним сердцем, любовью, и не ощущать образ. Простите своих обидчиков, и молитвы начнут творить чудеса.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Молитва — на украинском:

Богородице, ти єси уповання моє, ти стіна благодійна, пристановище і пристановище моє, що зазнаю муки від пристрастей. Спаси мене від ворогів моїх, що гонять душу мою і всякими спокусами її знаджують. Бо на дорозі тій, по якій ходжу, сховано сіті на мене: безліч спокус, підступів, немочей душевних і тілесних, що до упадку гріховного зводять мене, і у відчаї не знаю, що вдіяти.

Бо якщо покаятися захочу, закам’янілістю і озлобленням одержимий я; чи якщо плакати намагаюся, не маю сокрушення сердечного і жодної краплі сліз. Горе мені, окаянному! Горе бідності й убогості моїй! До кого ж прибігти мені, повинному, як не до тебе, милосердна Мати Господа і Спаса нашого, безнадійних надія, стіна і покрова тих, що до тебе прибігають.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Не відкинь мене, оскверненого, бо тебе єдину втіху маю в житті моїм, Діво, Маріє Богородице, і до тебе єдиної у всякій нужді зі сміливістю прибігаю. Тож не покинь мене в цьому житті й у часі смерті моєї поспіши мені, Помічнице моя, на допомогу, щоб побачили та засоромились всі вороги мої, переможені тобою, Владичице, Посереднице спасення мого. Амінь.

Раньше мы писали благодарственную молитву. Для вас — слова благодарности Всевышнему за каждый день.