Молитва на середу: просимо Богородицю бути поруч

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Чоловік молиться, фото
Фото: JESUS_is_our_HOPE

Молимося Богородиці щодня — українською

Публікуємо для вас молитву, яку читають у середу. Молимо Діву Марію про спасіння, аби вона не покинула і допомагала.

Не обов'язково вчити молитви на пам'ять, або вичитувати без помилок. Головне — молитися з щирим серцем, любов'ю, і не відчувати образ. Пробачте своїм кривдникам, і молитви почнуть творити дива.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Молитва — українською:

Богородице, ти єси уповання моє, ти стіна благодійна, пристановище і пристановище моє, що зазнаю муки від пристрастей. Спаси мене від ворогів моїх, що гонять душу мою і всякими спокусами її знаджують. Бо на дорозі тій, по якій ходжу, сховано сіті на мене: безліч спокус, підступів, немочей душевних і тілесних, що до упадку гріховного зводять мене, і у відчаї не знаю, що вдіяти.

Бо якщо покаятися захочу, закам’янілістю і озлобленням одержимий я; чи якщо плакати намагаюся, не маю сокрушення сердечного і жодної краплі сліз. Горе мені, окаянному! Горе бідності й убогості моїй! До кого ж прибігти мені, повинному, як не до тебе, милосердна Мати Господа і Спаса нашого, безнадійних надія, стіна і покрова тих, що до тебе прибігають.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Не відкинь мене, оскверненого, бо тебе єдину втіху маю в житті моїм, Діво, Маріє Богородице, і до тебе єдиної у всякій нужді зі сміливістю прибігаю. Тож не покинь мене в цьому житті й у часі смерті моєї поспіши мені, Помічнице моя, на допомогу, щоб побачили та засоромились всі вороги мої, переможені тобою, Владичице, Посереднице спасення мого. Амінь.

Раніше ми писали молитву-подяку. Для вас — слова вдячності Всевишньому за кожен день.