Молимся во время воздушной тревоги — на украинском (ВИДЕО)

Эзотерика и астрология
Дарья Кириленко

Дарья Кириленко

Редактор ленты новостей

Человек молится, фото
Фото: Pexels

Публикуем вам молитву, которую нужно читать во время воздушной тревоги

Украина продолжает страдать от агрессора. Когда раздается воздушная тревога, верующие начинают молиться за людей, чтобы все остались в живых. Ранее мы писали слова молитвы оберега за внуков, а теперь опубликуем молитву, которую нужно читать во время воздушной тревоги.

Чтобы под звуки сирен не было страшно, прочтите чудотворную молитву. Не просто так немало вражеских ракет исчезают из воздушного пространства или падают в землю без взрыва. Всевышний слышит плач и моление каждого человека.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Слова молитвы на украинском:

Отче наш Всемогутній! Христос Спаситель! Твоя рука Всемогутня та може зупинити будь-що на цій землі! Ти, Господи, можеш приборкати бурю, і можеш створити землетрус! Ти, Боже, обіцяв людям заступатися за душу невинну та за тих, хто страждає від віроломства злих людей!

Нині ми звертаємось до Тебе, Ісусе, в молитві про захист нашої України, захист мого міста та села, захист моєї домівки та моїх рідних від атаки ворожих російських ракет і дронів, які сіють смерть та розруху! Боже наш! Зупини ці руйнівні ракети і дрони!

Пошли бурю та ураган на кожне місце, звідки їх запускають! Хай блискавки та урагани вражають ворожу техніку, а мороз та вітер скують її! Хай ангели Твої закриють наші міста і села від цих смертоносних ракет!

Дай надзвичайну вправність нашим військовим силам, аби збити всі ракети та не допустити катастрофи енергосистеми. Захисти, Боже, наших невинних дітей та малюків, аби не замерзли від холоду! Збережи наші домівки цією зимою! Почуй, Боже, нашу молитву! Даруй чудо та зроби так, щоб прийшов мир на нашу землю. Амінь.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Раньше мы публиковали молитву за любимого. Для вас — слова молитвы, творящей чудеса.