1 млн за вірш! Сергій Жадан пояснив, чому погодився знятися в рекламі McDonald’s, і на що підуть ці гроші

Знаменитості
608
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Сергій Жадан у рекламі МакДональдз
Сергій Жадан. Фото: facebook.com/serhiy.zhadan

Поет, музикант та захисник України розповів, на що витратить свій найбільший гонорар

Нова реклама McDonald's викликала величезний резонанс. Адже мало хто міг поставити в один ряд ароматні бургери, вишневий пиріжок та… Сергія Жадана. Однак це не наша уява, а дійсний проморолик відомої мережі закладів швидкого харчування.

Після схвальних відгуків в Мережі Сергій Жадан прокоментував рішення знятися в рекламі МакДональдз. Поет зазначив, що це “не комерційний проєкт”, а лише можливість доєднатися до проєкту, який приніс йому чималі кошти. Адже за вірш для проморолика Сергій Жадан отримав 1 мільйон гривень!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

При цьому артист зазначив, що гроші він не привласнив собі. За словами Сергія, ще погоджуючись на цей проєкт він відразу передасть зароблені гроші “на хороші справи”. Які саме — поет не уточнив, проте найбільше він допомагає 13-й Бригаді Національної гвардії України "Хартія", в якій служить він сам.

Маю сказати, що давно люблю МакДональдз. А сьогодні, коли в Харкові ресторани мережі зачинені через безпекові причини, мак став узагалі чимось особливим, адже найближчі відкриті МакДональдз у Полтаві та Дніпрі тепер сприймаються як символ таких собі острівців відносно безпечного тилу – з його щоденними клопотами та звичками, що нагадують про нормальне життя.
Одне слово, коли до мене звернулися з МакДональдз і попросили написати їм вірш до рекламного ролика, відразу погодився. Зрозуміло, що у вірші немає бургерів і картоплі фрі, але є смачний пиріг) А ще є пам’ять, любов і ніжність. Бо пам‘ять, це дуже часто саме про любов і ніжність.
— розповів Сергій Жадан.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Сергій Жадан отримав першу військову зарплатню. Знаменитість розповів, на що її витратив.