4 справи для продуктивної роботи: що треба зробити до початку робочого дня

Бізнес та гроші
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Поради для продуктивної роботи
Мотивація для роботи. Фото: aussiedlerbote.de/

Щоб працювати зосереджено і відповідально, потрібно налаштуватися на роботу до початку робочого дня

Багато людей після вихідних чи відпустки важко повертаються до роботи. Увага розсіюється, часу на виконання йде значно більше і часом взагалі виникає думка, що я тут роблю, краще відпочити. Потрібно започаткувати для себе корисні щоденні ритуали, які налаштують на робочу хвилю.

Планування справ, уважність і зосередженість не зайва нікому. Що допоможе повернути свої процеси у робоче річище і знайти сили на виконання завдань, розповідає канал Jobify | Вакансії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Сучасний швидкий спосіб життя вимагає максимального концентрування уваги, енергії та постійного контролю. У цій круговерті проходить кожен день, тому потрібно вміти швидко налаштовуватися до рутини.

Завжди снідайте

Сніданок - це головний прийом їжі, який додасть енергії і зробить вас продуктивними. Ви зможете сконцентруватися та легко виконуватимете роботу, адже не відчуватимете голоду.

Приходьте на роботу раніше

Започаткуйте звичку приходити на роботу за 10-15 хвилин до початку робочого дня. Так вам вистачить часу подумати над цілями, випити чаю та прибрати своє робоче місце.

Ведіть список завдань і справ

Якщо у вас буде звичка записувати важливі зустрічі, завдання та справи на день ви не будете спізнюватися і забувати. Тримайте список під рукою, щоб мати змогу занотувати свої ідеї чи думки.

Спілкуйтеся

Щоб не перевтомитися і не вигоріти завчасно, робіть перерви по 10-15 хвилин. Але на час відпочинку відкладіть гаджети якомога далі і поспілкуйтеся з колегами, адже це чудова можливість обмінятися досвідом і отримати слушну пораду.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, що таке трудоголізм і чому варто позбутися такої звички. Ваше життя не має проходити лише у стінах офісу.