Алла Пугачова закликала друзів терміново тікати з рф: "Напевно, щось знає..."

Новини шоубізнесу
805
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Алла Пугачова закликає росіян терміново покинути рф
Алла Пугачова. Фото: facebook.com/allapugachevafan

Схоже, прессекретар "президента" рф Пєсков розуміє про що йде мова, тому терміново почав виправдовуватися

Відома російська співачка Алла Пугачова , яка відкрито підтримала Україну на початку повномасштабного вторгнення та покинула росію, звернулася до своїх колег із закликом вчинити так само, як і вона. Найцікавіше те, що зараз виконавиця дуже наполегливо закликає друзів покинути рф.

Згідно з повідомленнями деяких російських медіа, Пугачова вже зв'язалася з деякими своїми друзями в Москві та Петербурзі, настійливо радячи їм готуватися до виїзду. Максим Галкін, її чоловік, також робить подібні дзвінки, підтримуючи думку дружини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Це викликало хвилювання серед їхніх знайомих, які не знають, як реагувати на такі заклики. Проте деякі, хто наважився прокоментувати дзвінки від Алли Пугачової, підозрюють, що вона може знати вкрай важливу інформацію щодо перебігу подій у російсько-українській війні.

Аллочка зателефонувала, сказала, що радить мені через місяць, максимум два, виїхати з росії. "Потрібно валити", — так і сказала. Хоча б на пів року. Чому, навіщо, нічого не пояснила. Мовляв, тільки під час зустрічі. Я поки не вирішив, чи їхати. Але Аллочка, напевно, щось знає,
— сказав її близький знайомий співачки.

Цікаво, що прессекретар путіна Дмитро Пєсков не залишився осторонь та прокоментував ситуацію. Схоже, на росії дійсно може статися те, про що поки не має знати громадськість. Адже Пєсков відразу почав виправдовуватися, заявивши наступне:

Просто каламутить воду. А, можливо, якісь внутрішні вороги попросили її зайнятися провокаціями,
— видав Пєсков.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, Аллу Пугачову помітили під час відпочинку на Кіпрі з відомим "іноагентом"... Але, це був не чоловік примадонни .