Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 26 лютого по 1 березня

Афіша

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Instagram @zaiarnyi_pasha

Розповідаємо, куди піти на тижні в Києві, щоб будні були цікавими та яскравими

Починаємо новий тиждень з планування! Пропонуємо вам зараз швиденько додати до списку своїх справ, хоча б одну подію з цієї добірки. Куди піти в Києві з 26 лютого по 1 березня — читайте в нашому матеріалі!

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція HOCHU.ua допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дивіться афішу цікавих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 26 лютого по 1 березня у Києві!

Куди піти в Києві 26 лютого: вистава "Квіти для Елджернона"

wild-t.com.ua

Що: Розпочинаємо тиждень з можливості “доторкнутися до прекрасного”! У будинку художника відбудеться вистава "Квіти для Елджернона" від Дикого театру, який цього місяця святкує своє 8-річчя. Це історія про пошуки щастя, адаптація роману американського письменника Деніела Кіза. Головний герой Чарлі Гордон стикається з порушенням інтелектуального розвитку. Щоб стати кращою версією себе, він ризикує та погоджується на операцію на мозку. Після експерименту він стає геніальним, але з часом знову повертається до свого попереднього стану.

Де: вулиця Січових Стрільців, 1-5

Коли: 26 лютого, 18:30

Куди піти в Києві 27 лютого: спецпоказ фільму "Залізні метелики"

Що: У книгарні "Є" відбудеться спеціальний показ документального фільму "Залізні метелики". Робота режисера Романа Любого стала однією з головних українських кінопрем'єр минулого року. Фільм розповідає про збиття російськими військовими малайзійського рейсу MH17 у небі над Україною 17 липня 2014 року.

Де: вулиця Лисенка, 3

Коли: 27 лютого, 18:30

Куди піти в Києві 28 лютого: вистава “Тестостерон або Пір Духа”

artkvadrat.com

Що: Вогняна сила сміху, іронії, цинізму та сарказму може спалити вашу душу зсередини! “Тестостерон або Пір Духа” — це унікальна, неперевершена у своєму роді серед інших вистав "Чорного Квадрата". У виставі є цілі повністю німі етюди, танці, веселі монологи та масові сцени. Це безпосередня експресія, де відверті емоції виливаються струмами, де вирує фонтан позитиву та саморуйнівної іронії.

Де: Caribbean Club

Коли: 28 лютого, 18:30

Куди піти в Києві 29 лютого: концерт гурту Kazka

Що: У музичному просторі V'yava відбудеться камерний концерт від гурту Kazka. Цей колектив під керівництвом вокалістки Олександри Заріцької вважається одним з амбасадорів української музики у світі та лідером радіоефірів. На сольному виступі вони виконають як хіти, так і новинки, включаючи осінній сингл "Солодкі".

Де: вулиця Мечникова, 3

Коли: 29 лютого, 19:00

Куди піти в Києві 1 березня: концерт Kola

Що: Весна приходить в наші серця! 1 березня на столичну сцену вийде талановита співачка Анастасія Прудіус, більше відома під псевдонімом Kola. Під час свого концерту Kola презентує свої хіти, серед яких "Біля серця", "Чи разом?", "Тебе-собі", "Дочекаюсь", "Під крилом", а також нові пісні.

Де: вулиця Виноградна, 2

Коли: 1 березня, 19:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про 7 новеньких серіалів лютого, на які не шкода витратити свій час. Збережіть собі цю добірку, якщо не знаєте, що подивитися.