"Спіймати Кайдаша - 2" таки буде? Один із головних героїв серіалу зізнався, на що очікувати шанувальникам

Кіно та серіали
774
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Актори серіалу Спіймати Кайдаша фото
kinofilms.ua

Григорій Бакланов розповів, чи варто чекати на продовження культового українського серіалу “Спіймати Кайдаша”

Актор Григорій Бакланов, відомий своєю роллю Лавріна у серіалі "Спіймати Кайдаша", який вийшов на Netflix , поділився думками щодо продовження улюбленого серіалу українців. Адже багатьох шанувальників хвилює, чи буде другий сезон.

Григорій Бакланов дав коментар виданню Ти Київ , де заявив, що продовжувати цю історію немає ніякої необхідності. За його словами, настав час рухатися далі та дарувати глядачам нових героїв.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Продовження могло б бути одразу, як глядачі побачили серіал, але не тепер. Нині ця поличка вже достатньо заповнена своїми 12-ма серіями, і не треба намагатися набивати її далі. Сьогодні у нашій країні зовсім інші герої,
— ділиться Бакланов.

Бакланов вважає, що сьогодні українцям потрібні як розважальні фільми, що допомагають впоратися зі стресом, так і патріотичні, що мотивують до дій.

Так, у нас немає потужностей, щоб знімати масштабне художнє кіно. Але є талановиті документалісти, які здійснюють героїчну роботу, розповідаючи світові, що відбувається в Україні.  Ми нині боремося з вигадками росіян, які спотворюють правду про війну. Єдиний вихід тут — являти світові чисту правду, беззаперечний, зафіксований факт,
— додав актор.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали цікаві факти про Григорія Бакланова . Актор обожнює гірський туризм та займається музикою.