Кращі фільми для великодніх свят: що подивитися з сім'єю на Пасху

Афіша

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Фото: otzyvua

Цікава добірка фільмів для перегляду на Великдень

На Великдень заведено проводити час з сім’єю та насолоджуватися вихідними. Однією з розваг для чудового відпочинку може бути перегляд фільмів разом з родиною, адже можна обрати нові серіали травня або ж передивитися відомі улюблені фільми.

На великодні вихідні можна спланувати невеличку подорож, відвідати рідних та відпочити від робочих моментів. Хочу! підготувала для вас пізнавальну та цікаву добірку, яка допоможе повноцінно насолодитися приємними вечорами у колі сім’ї.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

“Кролик Петрик”

Захоплива сімейна комедія про сім’ю кроликів та їх протистояння за територію з місцевими фермерами. Казкова атмосфера, якою пронизаний фільм не дозволить забути про один з символів Великодня. А повчальна історія у центрі сюжету нагадує про моральні цінності на фоні веселих пустощів.

“Принц Єгипту”

Сімейна мультиплікаційна драма з Сандрою Буллок У головній ролі. У ній розповідається про єврейського пророка Мойсея, який звільнив свій народ від єгипетських правителів за допомогою божих проведінь.

“Собака, що врятувала Великдень”

Добрий сімейний фільм про розумну собаку Зевса, який за допомогою вірних друзів порушує плани злочинців, не дозволяє заволодіти чужим бізнесом і рятує Великдень.

“Країна Пасхи”

Великоднього кролика Бені лиходій заклинанням хоче вигнати у жахливу країну невдах. Санта-Клаус та його вірний помічник, північний олень Гаргафф, вступають у бій. Вони вирушають в епічну багатовимірну подорож, що переносить їх з Північного полюса на землі, про які вони навіть не мріяли. Все для того, аби врятувати Бенні та свято Великодня для дітей у всьому світі.

“Гоп”

Одного не чудового дня безробітний Фред збиває машиною великоднього кролика. Тому герой має зайняти місце кролика, поки той одужує та роздати фарбовані яйця дітям по всьому світу. Хоча насправді кролик Хеппі й сам не дуже хотів продовжувати сімейну справу та розносити дітям подарунки перед Великоднем, адже бачив себе рокером і барабанником та марив Голлівудом і музикою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про цікаві фільми про моду, які здатні перевернути всі ваші уявлення про це мистецтво. Інтриги та неймовірні сюжетні лінії триматимуть у напрузі до самого кінця.