Проблеми, трагедії, суперництво, дружба та щирі емоції: 5 кращих фільмів про школу

Кіно та серіали

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Фото: Хочу!

Найкращі фільми про школу, які варто подивитися до випускного

Останній дзвінок вже віддзвенів і школярі активно починають готуватися до випускного балу. Вчорашні діти зараз на порозі майбутнього і лише крок відділяє їх від дорослого життя.

ХОЧУ! підготувала цікаву добірку фільмів про школу, випускний, стосунки, підліткові драми та сильні почуття. Ці стрічки можна дивитися не лише підліткам, а й батькам, щоб на мить повернутися у пам’яті до своїх шкільних років.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Слова на стінах ванної (2020)

Старшокласник Адам зіштовхується з слуховими та зоровими галюцинаціями і бачить поряд нереальних людей. Він старанно це приховує, поки не втрачає контроль на уроці. Після цього його переводять у іншу школу, де він знайомиться з Маєю. Чи варто відкрити свою таємницю, а можливо краще приховувати усе до кінця.

Освіта (2019)

Дві найкращі подруги наприкінці школи усвідомили, що даремно витрачали час на навчання, поки їхні однолітки розважалися і тусили. Вони вирішують надолужити згаяне та йдуть у повний відрив.

Леді Берд (2017)

Класична американська комедійна драма про непросте життя підлітків, бунтарство та пізнання себе. Крістіна дуже хоче вирізнитися з натовпу та вдається до різноманітних методів на кшталт перефарбувати волосся у яскравий колір чи суперечити вчителям. Врешті-решт їх вдається вирватися з болота провінційного міста.

Це школа, бро! (2017)

Обдарований підліток Ліам здобував домашню освіту, але змушений складати стандартні іспити, щоб вступити у коледж. У школі він бачить Анастасію, у яку закохується з першого погляду і вирішує провалити іспит, щоб навчатися поряд з коханою дівчиною.

Гонитва за красою (2015)

Молодіжна комедія про шкільний випускний, який загрожує перетворитися на жахіття. Все починає іти не за планом: жахлива зачіска, розбите дзеркало, а насамкінець - вона опиняється втягнута у справу агента ФБР, який розшукує злочинця.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми пропонували подивитися, які фільми вийдуть у червні. Цікава добірка, яку варто переглянути у кіно.