Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 20 по 24 листопада

Новини культури

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Починаємо новий робочий тиждень і будуємо плани, які допоможуть зробити його набагато яскравішим. На питання "куди піти?" вже традиційно відповідає редакція HOCHU.ua, а вам залишається тільки вибрати найкращий варіант. Афіша актуальних заходів з 20 по 24 листопада у Києві — вже у нашому матеріалі!

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція HOCHU.ua допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дивіться афішу захоплюючих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 20 по 24 листопада липня у Києві!

Куди піти в Києві 20 листопада: Kyiv International Short Film Festival

Що: З 16 по 22 листопада в Києві проходитиме фестиваль фільмів, де можна буде переглянути 28 тематичних програм та 50 кінопоказів, присвячених українській ідентичності, історичній пам'яті, досвіду, а також проблемам рівності та перспектив технологій на основі штучного інтелекту.

Де:  вулиця Костянтинівська, 26

Коли: 20 листопада, 17:00-22:00

Куди піти у Києві 21 листопада: Warнякання

Що: Warнякання — це проєкт у жанрі документальної музики від Антона Слєпакова та Андрія Соколова. Проєкт з'явився на початку повномасштабної війни — тоді Антона та Андрій почали відбивати українську реальність. За півтора року програму виконали десятки разів за різних обставин як на території України, так і під час європейського туру.

Де:  вулиця Саксаганського, 6

Коли: 21 листопада, 19:00

Куди піти в Києві 22 листопада: Smile, Ukrainian! Дубль №8

Що:  Улюблений  фестиваль кіно  повертається! Вже цієї середи ви зможете насолодитися шістьма найкращими короткометражними комедіями від українських режисерів. На вас чекають "Холодильник", "Формула паркану", "Територія", "Крила" та інші цікаві фільми.

Де:  вулиця Саксаганського, 6

Коли: 22 листопада, 19:00

Куди піти у Києві 23 листопада: танцювально-театральна вистава "Саквояж"

Що:"Саквояж" народився в Україні та вперше представився київській публіці 7 років тому. За цей час цей унікальний проєкт підкорив серця глядачів у Німеччині, Франції, Шотландії, Бразилії, Туреччині, Казахстані, Італії, Перу, Чилі, Швеції, Естонії, Фінляндії і, звичайно ж, у нашій країні. Чарівна і чуттєва хореографія, чарівні трюки від артистів циркового мистецтва, потужні вокальні виступи та дивовижні мультимедійні ефекти чекають на вас зовсім скоро!

Де:  вулиця Симона Петлюри, 4

Коли: 23 листопада, 18:00

Куди піти в Києві 24 листопада: концерт Karna

Що: З самого початку війни учасники групи активно займаються волонтерством, а вокаліст Олексій Ярош захищає Україну в лавах ЗСУ. Але цієї п'ятниці Karna зберуться в столиці, щоб підтримати непохитний дух українців своїми хітами та дати вогняний концерт!

Де:  вулиця Шота Руставелі, 16 A

Коли: 24 листопада, 19:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про те, як "Барбі" та "Оппенгеймер"  стали найкасовішими фільмами  2023 року. Дізнайтеся, чому ці фільми стали справжніми рекордсменами.

Фото: Instagram @zaiarnyi_pasha