Фанатам приготуватися: Макс Барських оголосив про великий сольний концерт у Києві

Новини культури
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Знаменитий український співак Макс Барських збирає фанатів у Києві, щоб провести запальний вечір під його україномовні хіти. 1 грудня хітмейкер повернеться на сцену Палацу спорту з новим шоу "Зорепад". Що про це відомо - розповідаємо на HOCHU.ua!

Виступ артиста матиме благодійний характер. Частину коштів із прибутку буде перераховано на потреби ЗСУ. Уперше зі сцени прозвучать хіти з нової платівки співака, яка одразу ж після релізу посіла перше місце в Apple Music, а українські радіостанції підхопили одночасно кілька головних синглів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В однойменне шоу "Зорепад" увійдуть не тільки нові пісні, а й найкращі хіти та треки-бестселери за 15-річну кар'єру Барських. Концерт Макса в Палаці спорту стане вже другим великим виступом у столиці з початку повномасштабного вторгнення. А квитки можна придбати тут .

Головною метою для мене було створення найуспішнішого альбому в моїй кар'єрі, який мав би бути саме українською мовою. У цій платівці є пісні на всі життєві випадки, і я щиро радий, що "Зорепад" припав до душі моїм прихильникам не тільки в Україні, а й за кордоном,

- коментує співак.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Макс Барських розповів про великий конфлікт з Аланом Бадоєвим . Виявилося, між знаменитостями бувають суперечки на тему творчих проектів.