Нові серіали листопада: похмільна бомба та вишукані вбивства - якраз те, що треба!

Кіно та серіали
Олександр Панченко

Олександр Панченко

Кінооглядач

Останній місяць осені порадує шанувальників серіалів детективною історією в дусі Агати Крісті, також можна буде поспівчувати героїні Емми Стоун, яка безуспішно намагатиметься завести дитину, побувати на маяку на краю Всесвіту та порівняти Курта Рассела із власним сином.

"Усе незриме нам світло", Netflix

Нові серіали листопада: похмільна бомба та вишукані вбивства - якраз те, що треба! - фото №1

2 листопада. Сезон 1

Сюжет цього драматичного міні-серіалу розвивається за часів Другої світової. При цьому події відбуватимуться одночасно з різних боків окопів – у Франції та Німеччині. Головними героями стануть сліпа французька дівчинка Марі-Лора Леблан (Арія Миру Лоберті) та німецький юнак Вернер (Луїс Хофман). Хороша новина для шанувальників старого доброго “Доктора Хауса” – у серіалу також знявся Х'ю Лорі у ролі Етьєна Леблана, ветерана Першої світової.

Літературна основа серіалу – однойменний роман американського письменника Ентоні Дорра. Саме за книгу “Усе невидиме нам світло”, що вийшла 2014-го, Дорра отримав найпрестижнішу Пулітцерівську премію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

"Піратки", Apple TV+

Нові серіали листопада: похмільна бомба та вишукані вбивства - якраз те, що треба! - фото №2

8 листопада. Сезон 1

Колись американська письменниця і дизайнер ЕдітУортон взялася за роман “Піратки” - вона так і не встигла закінчити його, померши 1937-го, але книга таки вийшла у світ через рік після смерті авторки. “Піратки” навіть у незакінченому вигляді виявилися настільки успішними, що стали основою телефільму 1956-го року та серіалу 1995-го. Майже через три десятки років зустрічайте нову екранізацію “Піраток”.

Отже, за сюжетом компанія молодих і дещо розв'язних американських жінок прибуває в манірну вікторіанську Англію дев'ятнадцятого століття.Відбувається справжнє зіткнення культур… Головні ролі зіграли КрістінФросет, Аліша Бо, ДжозіТота та КрістінаХендрікс.

"Прокляття", Showtime

Нові серіали листопада: похмільна бомба та вишукані вбивства - якраз те, що треба! - фото №3

10 листопада. Сезон 1

Звісно, ​​шанувальники Емми Стоун не зможуть пропустити цей комедійний серіал. Але й усім іншим, що скучили за комедіями, які одночасно оспівують і висміюють численні аспекти сімейного життя, серіал можна сміливо рекомендувати.

Отже, ВітніСігел (Стоун) та ЕшерСігел (Натан Філдер) – сімейна пара телеведучих. Вони запускають успішне телевізійне шоу під назвою “Філантропія”. Проект дуже успішний, на роботі все йде чудово - але ось вдома у Вітні та Ешера далеко не все гаразд. Справа в тому, що вони ніяк не можуть завести дитину, про яку обидвоє мріють. Доходить до того, що пара починає думати, що над ними висить прокляття... Звичайно, шлюб опиняється під загрозою.

"Маяк 23", MGM+

Нові серіали листопада: похмільна бомба та вишукані вбивства - якраз те, що треба! - фото №4

12 листопада. Сезон 1

"Маяк 23" - сюрприз для любителів досить камерної наукової фантастики, з нескінченними з'ясуваннями стосунків між головними героями, загубленими у космічних просторах. Ну, не те щоб зовсім загубленими. Героїня зірки “Ігр престолів” Ліни Хіді, космічна мандрівниця Астер, опиняється на маяку, розташованому на самому краю відомого нам Всесвіту. Маяком, створеним спеціально для міжгалактичних мандрівників, заправляє Халан (Стефан Джеймс) - і хлопець все ніяк не може визначитися, друг або ворог йому прибула Астер.

Творець серіалу – відомий сценарист ЗакПенн, відомий за такими кінохітами, як “Неймовірний Халк”. Якщо вам сподобається перший сезон, поспішимо вас порадувати - другий сезон точно з'явиться, оскільки його серії знімалися одночасно з матеріалом першого сезону.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

"Вбивство на краю світу", Hulu

Нові серіали листопада: похмільна бомба та вишукані вбивства - якраз те, що треба! - фото №5

14 листопада. Сезон 1

Ця пара, БрітМарлінг та Зал Батманглідж, зарекомендували себе як чудовий і вельми самобутній творчий тандем – досить згадати один із найкращих серіалів останніх десяти років, “ОА”. Але якщо раніше Бріт більше відповідала за сценарій, а її партнер – за режисуру, то тепер у новому проекті обов'язки розподілені порівну. Крім того, Марлінг, будучи ще й чудовою актрисою, зіграла в “Убивстві” одну з головних ролей.

За сюжетом, детектив-аматор ДарбіХарт (Емма Коррін) намагається розкрити вбивство, яке сталося у шикарному особняку мільярдера. У найкращих традиціях Агати Крісті, згаданий товстосум запросив до себе 11 гостей – природним та неминучим чином, підозра падає на кожного запрошеного.У ролі одного із підозрюваних знявся Клайв Оуен. Окрім Штатів, зйомки проходили серед мальовничих ландшафтів Ісландії.

"Монарх: Спадщина монстрів", Apple TV+

Нові серіали листопада: похмільна бомба та вишукані вбивства - якраз те, що треба! - фото №6

17 листопада. Сезон 1

Для шанувальників фільму "Годзілла проти Конга" - серіал розгортається в тому ж кіновсесвіті, що і фантастичний бойовик 2021-го року. Отже, після того як місто Сан-Франциско просто зникло з лиця землі після грандіозної битви Годзілли і титанів, недовірливе людство нарешті повірило в існування монстрів. Головні герої КейтРанда (Анна Савай) та Мей (Кірсі Клемонс) відкривають зв'язок своїх сімей із секретною організацією під назвою «Монарх» - пошуки ведуть їх до офіцера Лі Шоу (сам Курт Рассел), у п'ятдесяті роки.

Молодого героя Курта Рассела грає його син, 37-річний Уайатт Рассел – нечасто зустрінеш на екранах таку акторську наступність поколінь у дії. Серіал знімався в Канаді та Японії – на знімальних майданчиках використовувалися виключно 3D-камери.

"Знищені", Netflix

Нові серіали листопада: похмільна бомба та вишукані вбивства - якраз те, що треба! - фото №7

30 листопада. Сезон 1

Суміш комедії та драми, цей серіал місцями вам нагадуватиме не що-небудь, а “Похмілля у Вегасі”. Справді, за сюжетом елітний загін знешкоджує бомбу, яка мала знищити Лас-Вегас – як їм здається. Учасники загону святкують перемогу ніч безперервно, впиваючись алкоголем досхочу і займаючись іншими веселими речами. Потім виявляється, що бомба була фальшивою - і тепер доведеться знову шукати справжню, незважаючи на моторошне похмілля.

У головних ролях знялися НікЗано та Шеллі Хенніг (у минулому Міс США).Зйомки почалися влітку минулого року і відбувалися виключно на натурі, у Лас-Вегасі, тож колорит міста можна буде відчути повною мірою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У кіно в листопаді, між іншим, теж буде багацько новинок! На великих екранах показуватимуть передісторію “Голодних ігор”, епічний історичний байопік про Наполеона та інші крутезні фільми.

Головне фото: John Joseph Adams/Mariner Books