Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 1 по 5 січня

Новини культури

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Починаємо перший тиждень нового 2024 року! Якщо у вас ще не має планів, то ми допоможемо виправити цю ситуацію. Відповідь на питання "куди піти?" з 1 по 5 січня в Києві ви знайдете в нашому матеріалі.

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція HOCHU.ua допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дивіться афішу цікавих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 1 по 5 січня у Києві!

Куди піти в Києві 1 січня: концерт Animal Picnic

Що:  В артпросторі "Курені" виступить іспанський електронний проєкт Animal Picnic, який складається з дуету Ініго та Даніеля. Разом з гостями на сцені з'являться також київські артисти Off Night, Dmit Kitz, Aidentique та Asika.

Де:  вулиця Паркова дорога, 4

Коли:  1 січня, 16:00

Куди піти в Києві 2 січня: концерт Kalush Orchestra

Що:  2 січня в Osocor Residence відбудеться запальний концерт  всесвітньовідомого гурту Kalush Orchestra. Вас чекають нові пісні та улюблені хіти колективу!

Де:  вулиця Виноградна, 2

Коли:  2 січня, 18:00

Куди піти в Києві 3 січня: Кришталева ковзанка

Що:  Новорічні канікули у розпалі, тож чому б не завітати на ковзанку? Льодовий майданчик площею 1600 кв. м, фуд-корт з улюбленим фаст-фудом та зимовими напоями, італійська карусель, декорації та фотозони — це все чекає вас на "Кришталевій ковзанці".

Де:  вулиця Виноградна, 2

Коли:  3 січня, цілий день

Куди піти в Києві 4 січня: Підпільний стендап

Що:  В клубі "Underground Standup Club" відбудеться вечір нової української комедії, де на сцені з'являться четверо резидентів проєкту "Підпільний стендап": Олександр Качура, Антон Сенін, Юра Коломієць, та "найстаріший стендап-комік Києва" дядя Женя. Ці артисти є учасниками та переможцями безлічі відкритих мікрофонів та інших стендап-вечорів. Обіцяють "сміливий гумор", готовий розсмішити та відкрити для глядачів цей захопливий жанр.

Де:  вулиця Золотоворітська, 15

Коли:  4 січня, 18:30

Куди піти в Києві 5 січня: концерт Lely45

Що:  У музичному просторі V'yava виступить талановита співачка Людмила Білоусова, відома під псевдонімом Lely45. Не проґавте можливість цікаво та весело провести першу п'ятницю січня!

Де:  вулиця Мечникова, 3

Коли:  5 січня, 19:30

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про  5 різдвяних комедій, які можна дивитися усією родиною. Вони не сильно популярні, але дуже круті.

Фото: Instagram @zaiarnyi_pasha