Не сильно популярні, але дуже круті! 5 різдвяних комедій, які можна дивитися усією родиною

Кіно та серіали
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Час перед Різдвом — це можливість побути з рідними та насолодитися чудовими фільмами. Якщо крім "Сам удома" вам на думку більше нічого не спадає, то радимо дізнатися про ці 5 не сильно популярних, але дуже веселих та цікавих різдвяних комедій.

Ми вибрали 5 різдвяних комедій, які точно сподобаються як дорослим, так і дітям. Вони допоможуть створити настрій свята та просто гарно відпочити.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

1. Ласкаво просимо або сусідам вхід заборонений

Ця комедія точно підніме настрій усій сім'ї. Стів Фінч, головний охоронець різдвяних традицій у своїй сім'ї, втомлюється від одноманітності. Однак неочікувана зустріч з сусідом змінює його погляд на свято.

2. Пінгвіни містера Поппера

Сімейна комедія з Джимом Керрі в головній ролі. Успішному маклеру Тому Попперу у спадок поштою надходять шість пінгвінів, а він вирішує поселити їх у своїй квартирі. Що з цього вийде? Подивіться та дізнаєтесь!

3. Скрудж: Різдвяна пісня

Егоїстичний та скупий Ебенізер Скрудж має одну ніч, щоб переглянути своє минуле та змінити майбутнє. Спостереження за його перетворенням відбувається у морозний Святвечір.

4. Незабутнє Різдво

Комедія з Ліндсі Логан у головній ролі, яка залишається однією з найпопулярніших святкових стрічок. Заможна дівчина втрачає пам'ять і потрапляє до будинку самотнього чоловіка, який втратив дружину та сам виховує дитину. Чим закінчиться ця історія? Зможете дізнатися, подивившись фільм.

5. Бебі Бос: Різдвяний бонус

Святвечір стає справжньою пригодою, коли Бебі Бос випадково міняється місцями з одним з ельфів Санти. Він опиняється на Північному полюсі та тепер вимушений допомагати Санті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що на Netflix оприлюднили список найпопулярніших українських фільмів та серіалів. Дізнайтеся, які стрічки увійшли до цього рейтингу.