Від пісочно-русого до всіх кольорів веселки: 6 ідей для тих, хто хоче зробити фарбування передніх пасм

Догляд за волоссям

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Фарбування передніх пасм міцно закріпилося в трендах ще кілька років тому. І не дарма — адже таке фарбування передніх пасм волосся може справді освіжити образ. Щоправда, часто буває складно визначитися з тим, який колір вибрати для експериментів. На цей випадок у редакції Хочу кілька ідей!

Фарбування передніх пасм волосся 2024: ідеї

Фарбування двох передніх пасм - це популярна техніка фарбування, яка візуально надає об'єму волоссю, а також допомагає освітлити і покращити колір обличчя. Фарбування передніх пасм 2024 може бути різним, адже багато залежить від того, який колір ви виберете. Редакція Хочу ділитися ідеями для натхнення, які варто спробувати!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ми зібрали шість варіантів такого фарбування, серед них — яскраві кольори, контрастні акценти та ніжні деталі, які нададуть образу новизни.

Пісочно-русяве волосся

Фото — Pinterest

Брюнеткам, які хочуть трохи освітлити волосся, варто спробувати фарбування передніх пасм у пісочно-русявий колір. Це добрий спосіб змінити загальний образ, не змінюючи зачіску кардинально.

Блондинка з балаяжем

Фото — Pinterest

Фарбування передніх пасм може прикрасити і освіжити балаяж. Ця техніка надасть об'єму волоссю і допоможе освітлити колір обличчя. Але не слід забувати, що для підтримки кольору в такому випадку потрібно неодмінно використовувати фіолетовий шампунь.

Яскраво-рожеве фарбування двох передніх пасм.

Фото — Pinterest

Такий яскравий варіант допоможе створити сміливий образ для зачіски. Головне - дбайливо знебарвити волосся перед фарбуванням.

Фіолетове волосся

Фото — Pinterest

Яскравого ефекту від фарбування також допоможуть досягти неонові відтінки. То чому б не спробувати фіолетові пасма? Більше того, таке фарбування підійде тим, хто вирішується на перехід до яскравішого кольору волосся і хоче зрозуміти, чи підійдуть такі зміни.

Райдужне волосся

Фото — Pinterest

Якщо вибір одного кольору для фарбування здається важким завданням, чому б не вибрати всі кольори веселки відразу?

Чубчик з пофарбованих пасм

Фото — Pinterest

Фарбування чубчика у світліший відтінок створить ще більший контраст і освіжить зачіску.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про те, як самій підстригти чубчик. Нескладні правила допоможуть впоратися із цим завданням.