8 трендів короткого волосся, які будуть скрізь у 2024 році (ФОТО)

Догляд за волоссям
Тамара Черкасова

Тамара Черкасова

Журналістка

Стрижки на коротке волосся також актуальні в 2024 році. Щобільше, експерти кажуть, хоча ефектна стрижка завжди відчувається як нове життя, але тенденції для короткого волосся 2024 року не зовсім нові. Топ коротких стрижок та тренди сезону – у матеріалі Хочу.

Короткі жіночі стрижки: 8 зачісок 2024 року

Жіночі короткі стрижки у 2024 році все також переноситимуть нас у 80-і, 90-і та Y2K, але набудуть більш гладкого вигляду, пише allure.com . Видання поговорило з досвідченими перукарями та дізналося, які короткі жіночі стрижки 2024 року будуть актуальні на їхню думку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Гладка коротка стрижка жіноча

Перукар Девін Тот  впевнений, що модні стрижки на коротке волосся у 2024 році будуть більш витонченими та гладкими. Для створення образу, як у Лілі Аллен достатньо нанести велику кількість мусу для об'єму від коренів до кінчиків, висушити волосся феном за допомогою насадки-дифузора та зафіксувати його лаком для волосся.

Піксі

Піксі — коротка жіноча стрижка, яка вже давно є символом радикальних змін. Для створення ідеального образу з такою стрижкою важливо працювати із природною текстурою волосся, а не проти неї.

Експерти також зазначають, що для підтримки форми піксі, підстригати волосся доведеться приблизно кожні шість тижнів.

Ріксі

Більше округла варіація стрижки піксі, риксі, - це грайливий натяк на 60-ті. Така стрижка більш округла та повторює форму голови.

Біксі

Бікси - це варіація піксі та боба. При виборі цієї зачіски варто враховувати, що підстригати бікси для підтримки форми доведеться кожні шість-вісім тижнів.

Заокруглений боб

Тенденції 2024 року будуть м'якшими. Прикладом цього може бути закруглений боб, який приголомшливо виглядає і з чубчиком, і без неї. Якщо ви вирішите носити таку зачіску з чубчиком, укладайте її на круглу щітку.

Французький боб

Боб - це коротка стрижка, яка зазвичай закінчується десь біля підборіддя. Французький біб, у свою чергу, трохи коротший — лінія зрізу закінчується десь між щелепою та мочкою вуха.

Кучерявий кроп

Той вважає, що ця вишукана коротка кучерява зачіска буде в моді в 2024 році. Підкреслити локони можна за допомогою крему для укладання.

Лоб 90-х

Лоб - чудовий компроміс для тих, хто хоче коротке волосся, але не готовий кардинально прощатися з довжиною. Хоча лоб підходить більшості форм обличчя, ефектніше він виглядає на густому волоссі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про 8 сміливих ідей стрижок , які слід спробувати у 2024 році. У добірці ви найдете зачіски для волосся різної довжини.